Suma pe care Cristiano Ronaldo a plătit-o pentru ultima mașină cumpărată. E incredibil ce-a făcut în plină pandemie

Marian Cărăvan / 30.03.2020, 17:25
Suma pe care Cristiano Ronaldo a plătit-o pentru ultima mașină cumpărată. E incredibil ce-a făcut în plină pandemie

În plină pandemie, în care lumea este preocupată mai mult ca oricând de propria sănătate, unele persoane cu „dare de mână” par a-și permite să se dea în spectacol. După unele zvonuri, Cristiano Ronaldo și-ar fi achiziționat un bolid de lux, pentru care a plătit o sumă fabuloasă.

Suma pe care Cristiano Ronaldo a plătit-o pentru ultima mașină cumpărată. E incredibil ce-a făcut în plină pandemie

Chiar dacă fotbalul e tras pe dreapta de câteva săptămâni, starul portughez Cristiano Ronaldo tot iese în evidență. De curând, după unele surse, și-ar fi achiziționat un bolid de lux, care valorează aproximativ 10 milioane de euro. Nu vorbim despre orice fel de mașină, ci de un Bugatti Centodieci, care ar veni să completeze colecția de lux a portughezului.

Este binecunoscută slăbiciunea starului lui Juve pentru mașinile de lux, drept dovadă stând modele precum Ferrari F12 sau Bugatti Veyron Sport, aflate deja în proprietatea lui CR7. Zvonurile despre o nouă achiziție auto sunt speculate de publicația germană „Bild”, care scrie că atacantul echipei Juventus și-ar fi completat garajul cu un nou model de Bugatti, Centodieci, o adevărată bijuterie pe patru roți care valorează aproape 10 milioane de euro. Iar o asemenea achiziție nu este la îndemâna oricui. Cristiano Ronaldo însă se pare că își poate permite un asemenea bolid de lux.

Ce poate face Bugatti Centodieci. „Îți taie răsuflarea!” Doar 10 exemplare au fost scoase la vânzare

Vestea că în plină pandemie, Cristiano Ronaldo, 35 de ani, și-ar fi achiziționat un bolid de lux, nu ar trebui să mire pe nimeni. Producătorul francez n-a dorit să comenteze informația, semn că există măcar un sâmbure de adevăr. Centodieci e o mașină care „îți taie răsuflarea”, așa cum se prezintă pe site-ul oficial al celor de la Bugatti, iar Cristiano Ronaldo ar fi pus mâna pe unul dintre puținele exemplare (doar 10) scoase la vânzare.

Fotbalistul portughez se află în această perioadă de izolare în localitatea natală din Madeira, unde a donat și cinci ventilatoare medicale în lupta cu coronavirusul. De menționat și faptul că toți jucătorii lui Juventus au acceptat reduceri salariale în următoarele luni, iar „gaura” din conturile lui Cristiano Ronaldo se ridică la aproape patru milioane de euro.

Cristiano Ronaldo se află pe locul 2 în topul celor mai bine plătiți sportivi din lume, publicat de Forbes.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI