Suma fabuloasă pentru care se vinde casa lui Sergiu Nicolaescu. Locuința poate fi cumpărată și cu bitcoin

Beatrice Dumitru 14.10.2022, 15:25
Suma fabuloasă pentru care se vinde casa lui Sergiu Nicolaescu. Locuința poate fi cumpărată și cu bitcoin

Casa de pe Dorobanți în care a locuit Sergiu Nicolaescu este scoasă la vânzare, iar agenția imobiliară care intermediază tranzacția a anunțat că suma fabuloasă care se cere în schimbul imobilului poate fi plătită și în bitcoin. Iată cât costă locuința regretatului regizor și actor.

Cât costă casa în care a locuit Sergiu Nicolaescu

Sergiu Nicolaescu a lăsat în urmă o avere considerabilă. El a deținut trei imobile, dar și multe obiecte de artă. Locuința scoasă acum la vânzare este situată la etajul doi al unui imobil de pe Dorobanți, în apropierea TVR.

Apartamentul are 212 metri pătrați și este compusă din living, o cameră pentru relaxare, hol, două dormitoare, două băi și bucătărie și dispune și de un garaj amplasat la parterul clădirii. Dar și prețul este unul pe măsură: 4.000 de euro pe metrul pătrat. Astfel, cine vrea să locuiscă în casa lui Sergiu Nicolaescu trebuie să scotă din buzunar 930.000 de euro, respectiv 47,27 criptomonede bitcoin.

Suma fabuloasă pentru care se vinde casa lui Sergiu Nicolaescu. Locuința poate fi cumpărată și cu bitcoin
Casa în care a locuit Sergiu Nicolaescu.

Cine a scos la vânzare casa

După moartea lui Sergiu Nicolaescu, casa a fost deținută de sora acestuia, Iolanda Nicolaescu, care a murit în anul 2017. Acum aparține ultimei soții a regizorului, Dana, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare. Sergiu Nicolaescu mărturisea că Dana îl făcea să se simtă tânăr, însă se simțea vinovat că aceasta nu putea avea copii cu el, pentru că se considera prea bătrâni pentru a deveni tată. În tinerețe, el visase să aibă 5-6 copii.

Regret enorm că nu am copii, că nu am nepoți. Sau, cel puțin, nu îi știu. A fost la un moment dat o fată foarte frumoasă, Roxana o chema, proaspăt căsătorită. Mi-a făcut curte. Am trăit împreună o perioadă, evident, doar ca amanți, și apoi a dispărut. (…) Am aflat ulterior că a plecat din țară și că a născut. Planul ei a fost să facă un copil cu mine și să îl crească cu soțul ei”, declara Sergiu Nicolaescu.

Acesta fost căsătorit de trei ori, iar ultima sa soție, Dana, era cu 46 de ani mai mică. Pe plan profesional, Sergiu Nicolaescu a lăsat în urmă 54 de filme și 27 de coproducții și a fost regizorul român care a strâns peste un miliard de oameni la filmele sale.

Sergiu Nicolaescu a murit la vârsta de 83 de ani, pe 3 ianuarie 2013, la spitalul Elias, unde era internat din 26 decembrie și unde a fost operat de peritonită. Acesta a incetat din viață în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...