Cine a fost prima dragoste a lui Sergiu Nicolaescu. Au divorțat după doar câteva luni

Diana Radu 13.04.2020, 15:50
Cine a fost prima dragoste a lui Sergiu Nicolaescu. Au divorțat după doar câteva luni

Marele regizor, scenarist și actor, Sergiu Nicolaescu ar fi împlinit astăzi, 13 aprilie 2020 vârsta de 90 de ani. Maestrul a regizat peste 54 de filme și a avut la braț o mulțime de femi frumoase. Cea mai cunoscută relație a lui Sergiu Nicolaescu a fost cea cu actrița Ileana Popovici, însă puțini știu cine a fost prima dragoste a maestrului.

Cine a fost prima dragoste a lui Sergiu Nicolaescu

Actorul s-a iubit pe vremea când avea 24 de ani cu Mariana, care era de profesie coafeză și pe care a luat-o și de nevastă. Sergiu Nicolaescu povestea într-un interviu mai vechi a fost vorba despre o dragoste la prima vedere. De asemenea, cei doi urmau să devină și părinți însă au decis să nu păstreze copilul pe motiv că nu ar fi fost pregătit să devină tată. Căsnicia dintre cei doi nu a durat mult, ci s-a terminat după doar câteva luni.

sergiu nicolaescu, prima iubire, marele regizor
Cine a fost prima dragoste a lui Sergiu Nicolaescu

Cea de-a doua nevastă a marelui regizor a fost Gabriela Nicolescu pe care a dus-o la altar pe vremea când avea 50 de ani. Cei doi lucrau împreună fiind un tandem alcătuit dintr-un regizor și un scenegrof. Pe plan profesional lucrurile le-au mers excelent, însă pe plan sentimental iubirea a dispărut după 10 ani, motiv pentru care au divorțat în cele din urmă. Cu toate acestea au păstrat în continuare o legătură profesională.

Regizorul a avut o legătură specială și cu actrița Ileana Popovici. Povestea lor de dragoste a durat 8 ani de zile. „Sergiu, de exemplu, mi-a facut curte vreo patru luni. Nici nu m-am gândit vreodată că o să fie o iubire între noi. Ne-au legat mulți ani, a fost o relație bună, normală. Fără lucruri deosebite, dar, probabil, că în perioada aceea eu aveam nevoie de el si el de mine. Poate ca el avea nevoie de normalitatea mea si eu eram îndragostită – era un bărbat frumos, era un bărbat influent și îmi dădea o anumită siguranță”, a povestit actrița.

Ultimii ani din viață, Sergiu Nicolaescu i-a petrecut lângă Dana Ionică, ultima sa soție. Între cei doi exista o diferență de 47 de ani, însă acest lucru nu le-a stat în calea fericirii. De asemenea, Dana este și cea care a moștenit tot imperiul financiar al marelui regizor (trei apartamente, o vilă la 2 Mai, 400.000 de lei și drepturile de autor). Sergiu Nicolaescu s-a stins din viață într-o dimineață de iarnă, pe 3 ianuarie 2013.

Urmăriți Impact.ro și pe