Suma fabuloasă pe care a strâns-o Thalia după 30 de ani de carieră. Cum a reușit, de fapt, să își permită orice răsfăț

Badea Violeta 07.09.2022, 13:50

Thalia este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste latino-americane din lume. De-a lungul timpului, aceasta a trecut prin toate fazele posibile, a fost actriță, model, femeie de afaceri și, bineînțeles, cântăreață. Iată averea impresionantă pe care a adunat-o soția lui Tommy Mottola după trei decenii de carieră!

Cum și-a început Thalia cariera

În urmă cu mai bine de 30 de ani, Thalia îți începea cariera. După ce a câștigat notorietate în trupa de adolescenți „Timbiriche” în anii ’80, artista și-a lansat albumul de debut pe data de 10 octombrie 1990. Dar, datorită evoluției constante a stilului, a muzicii și a sunetului, Thalia a rămas una dintre cele mai importante artiste feminine din muzica latino.

Așa cum am precizat și mai sus, cariera Thaliei a început cu „Timbiriche”. Apoi, aceasta a semnat cu Fonovisa, pe atunci marca Televisa, pentru a-și lansa primul album solo. Acest parteneriat a fost fructuos și pe piața telenovelelor. A început să devină cunoscută în afara granițelor Mexicului odată cu rolul principal din filmul „Marimar” din 1992, al cărui cântec a apărut pe cel de-al treilea album al ei, „Love”.

În 1995, artista și-a dus cariera muzicală la un alt nivel cu „En Extasis”, primul ei album în cadrul unui lung parteneriat cu EMI Latin. În același timp, telenovela sa „Maria La Del Barrio” a fost un succes mondial, fiind difuzată în peste 180 de țări. Single-ul principal al albumului „Piel Morena”, a fost primul din multele hit-uri ale Thaliei.

În era digitală, Thaliaa rămâne o forță, fiind prima artistă mexicană care a atins un miliard de vizualizări pe YouTube cu piesa „No Me Acuerdo”, în care a cântat cu Natti Natasha. Dincolo de muzică, brandul Thaliei s-a extins și în social media și acum este vedeta reality-serialului ei de pe Facebook Watch, „Latin Music Queens”.

Citește și Porecla primită de Thalia pentru felul în care se îmbracă în ultima perioadă. Vedeta arată superb la 50 de ani. Foto!

Thalia cantareata
Thalia 

Ce avere impresionantă are Thalia

În cei peste 30 de ani de carieră, Thalia a vândut mai mult de 50 de milioane de discuri în întreaga lume. Potrivit celor de la Celebritynetworth.com, artista a adunat o avere impresionantă de 60 de milioane de dolari.

Totuși, o mare parte din averea sa este legată de soțul ei, Tommy Mottola. Acesta are o avere netă de 60 de milioane de dolari. Cei doi sunt căsătoriți de 22 de ani și au împreună doi copii, o fiică, pe Sabrina Sakaë Mottola Sodi, și un fiu, pe Matthew Alejandro Mottola Sodi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...