Suma fabuloasă pe care a câștigat-o Andra, după ce a acceptat să devină imaginea unui brand de vopsea pentru păr

Redacția IMPACT 11.03.2020, 09:16
Suma fabuloasă pe care a câștigat-o Andra, după ce a acceptat să devină imaginea unui brand de vopsea pentru păr

Andra se numără printre cele mai iubite și mai apreciate artiste de la noi. Iar tocmai această popularitate i-a atras de-a lungului timpului mai multe contracte cu branduri, printre care se numără și unul care promovează produse de înfrumusețare. Cât a câștigat Andra de pe urma acestui contract în acest an?

Andra, imaginea unui brand celebru. Cât câștigă artista pentru a promova produsele?

Jurata de la Românii au Talent este imaginea Brandului Garnier România de pe urmă căruia câștigă o sumă frumoasă de bani, care pare că s-a dublat față de anii precedenți. Probabil ați văzut-o și în spoturile publicitare în reclamele de la vopsea de păr de la Garnier. Motivul pentru care celebrul brand a ales-o pe Andra pentru a-i promova este faptul că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

andra, suma fabuloasa, imaginea unui brand
Andra, imaginea unui brand celebru. Cât câștigă artista pentru a promova produsele?

Conform informațiilor oferite în exclusivitate de Playtech, Andra a câștigat în 2010 de la Garnier, suma de 30.000 de euro, acesta fiind și anul de debut. Acum, jurata de la Românii au talent a încasat de pe urma contractului publicitar nu mai puțin de 80.000 de euro. Cu alte cuvinte veniturile de la Garnier s-au triplat. Ultimul spot publicitar și anume cel din 2020 a fost filmat la Praga la sfârșitul lunii februarie.

„Pentru prima data în cariera sa, binecunoscuta artista Andra devine ambasadoare Garnier în douaănoi campanii publicitare. Alegerea Andrei a fost firească datorită frumuseții ei naturale, optimismului și căldurii sufletești, valori ce definesc brandul Garnier”, au anunțat reprezentanții Garnier în anul 2010 pe pagina oficială de Facebook a brandului.

Andra se declară o femeie fericită și împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Vedeta și-a întemeiat o frumoasă familie alături de omul de televiziune, Cătălin Măruță împreună cu care are doi copii: Eva și David. Cei mici au deja propriul lor canal de pe YouTube, acolo unde pot fi urmăriți zilnic.

Urmăriți Impact.ro și pe