Legătura de care nu știa nimeni: ce fac împreună George Burcea și Kira Hagi

Redacția IMPACT 14.04.2020, 10:47
Legătura de care nu știa nimeni: ce fac împreună George Burcea și Kira Hagi

George Burcea și-a uimit din nou fanii cu Instastory pe pagina sa de Instagram în care apare alături de fiica marelui fotbalist Gheorghe Hagi. Se pare că soțul Andreei Bălan și Kira Hagi se cunosc de ceva timp datorită pasiunii pe care o au în comun.

Ce legătură există între George Burcea și Kira Hagi

George Burcea a realizat o conferință online pe pagina sa de Instagram la care a participat printre alții și Kira Hagi. Fanii au rămas surprinși și se întreabă ce legătură există între cei doi. Ei bine, fiica lui Gheorghe Hagi urmează să joace într-o piesă de teatru alături de George Burcea.

george burcea, kira hagi, legatura, andreea balan
Ce legătură există între George Burcea și Kira Hagi. Sursă foto: România TV

Kira Hagi este pasionată de actorie. Aceasta a urmat cursurile facultății de Teatru și Film New York din Las Vegas, care se numără printre cele mai bune școli din lume de practică în producția de film. De asemenea, fiica lui Gheorghe Hagi s-a remarcat prin câteva scurtmetraje, precum: „Te iubesc” (2014) și „Fragile” (2017), dar și prin piesele de teatru jucate. Iar așa cum reiese din Instastory-ul postat de Burcea, Kira Hagi urmează să joace într-o piese de teatru alături de soțul Andreei Bălan.

George Burcea s-a despărțit de Andreea Bălan, iar acum se concentrează mai mult pe cariera sa de actor. Cei doi urmează să divorțeze de îndată ce se vor ridica restricțiile impuse de pandemie, însă vor fi întotdeuna legați de cele două fetițe ale lor Ella și Clara, de care în momentul de față se ocupă Andreea. George Burcea merge doar ocazional să le viziteze. Artista a dezvăluit că recent că Burcea nu se implică financiar pentru creșterea micuțelor și nu a făcut-o niciodată așa cum trebuie, din cauza faptului că este liber profesionit și că nu are un venit constant. Drept urmare, vedeta a fost nevoită să se refacă după două operații de cezariană foarte repede și să urce pe scenă pentru a câștiga bani.

 

Urmăriți Impact.ro și pe