Ștefania lui Speak, apariția lunii pe litoralul românesc. Cum au văzut-o fanii pe plajă

Stan Filon 22.08.2020, 10:00

Iubita lui Speak, Ștefania, a lăsat în urmă căldura din București și a plecat să se răcorească la malul mării. Culmea, pe iubitul său nu l-a luat, ci a ales să plece pe litoral împreună cu o bună prietenă de-a sa. Ștefania și-a cam făcut de cap și a umplut rețelele de socializare cu fotografii care i-au lăsat pe fanii ei cu gura căscată.

Ștefania lui Speak a făcut senzație pe litoralul românesc într-un costum de baie minuscul

Faptul că Ștefania arată foarte bine nu mai este niciun secret, însă în costum de baie arată senzațional. Mai ales că a ales să poarte la malul mării un costum de baie minuscul. Fie că sunt sau nu fani de-ai săi, toți bărbații din preajma ei au rămas cu ochii ațintiți la ea, atunci când au văzut-o.

Iubita lui Speak s-a filmat în mare, de la spate, lăsând la vedere formele foarte tonifiate și lucrate în sală. Deși mama natură a înzestrat-o tare bine, artista s-a lăsat de mai multe ori pe mâinile medicilor esteticieni. A intervenit asupra nasului, sânilor, și-a pus fațete dentare și poartă tot timpul extensii!

Ștefania lui Speak a făcut senzație pe litoralul românesc într-un costum de baie minuscul
Ștefania lui Speak a făcut senzație pe litoralul românesc într-un costum de baie minuscul

Ștefania, cerută de soție în văzul tuturor fanilor emisiunii Asia Express

Ștefania și Speak au devenit foarte populari după ce au participat la emisiunea Asia Express, de la Antena 1. Telespectatorii au avut ocazia să îi cunoască exact așa cum sunt ei și s-au îndrăgostit iremediabil de celebrul cuplu.

Chiar dacă nu au câștigat marele premiu, ajungând până în finală, Speak și Ștefania au câștigat simpatia și admirația tuturor. În plus, numărul de fani a explodat pe rețelele de socializare, iar veniturile s-au înmulțit rapid. Chiar în timpul emisiunii de la Antena 1, Speak a cerut-o de soție pe Ștefania, iar ea a acceptat, în aplauzele tuturor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...