Unde a început povestea de dragoste între Ștefania și Speak. Cum au recunoscut că formează un cuplu

Iancu Andreea 17.08.2020, 20:19
Unde a început povestea de dragoste între Ștefania și Speak. Cum au recunoscut că formează un cuplu

Speak și Ștefania formează în prezent unul dintre cele mai frumoase și admirate cupluri din showbiz. Amândoi sunt frumoși, sunt talentați și extrem de apreciați de către public, mai ales după participarea din cadrul show-ului Asia Express, de la Antena 1. Cu toate acestea, puțini știu cum a început povestea de dragoste dintre cele două vedete.

Unde au avut Speak și Ștefania prima lor întâlnire

Speak face muzică de ani buni și s-a bucurat de succes în cariera sa, reușind să cucerească publicul cu numeroase hituri. Pe de altă parte, Ștefania a devenit cunoscută datorită aparițiilor sale din diferite videoclipuri. La bază, Ștefania este dansatoare, însă în prezent a reușit să își descopere și pasiunea pentru cântat.

Și cum cele două meserii se completează perfect, Speak și Ștefania s-au cunoscut într-un club de noapte din Capitală. Ușor, ușor, cei doi au devenit apropiați, având mai multe ieșiri alături de prieteni comuni.

Ulterior, lucrurile au evoluat, ambii fiind implicați în proiecte muzicale și petrecând mai mult timp împreună. Totuși, apariția Ștefaniei în cadrul clipului lui Speak, „Libelua”, i-a determinat pe mulți să creadă că între ei este mai mult decât o simplă prietenie.

„Suntem cei mai buni prieteni. Da, suntem împreună, dar nu vrem să epatăm cu treaba asta. Nu poţi să-ţi asumi nişte lucruri dacă nu eşti sigur de ele. Eu ştiu că oamenii vor să afle cât mai multe, dar nu e sănătos pentru noi. Dacă mă întrebi nici nu ştiu de când suntem împreună, chiar nu ştiu… Ne-am apropiat aşa, în timp”, susținea Speak în 2017.

De la prietenie, la căsătorie
De la prietenie, la căsătorie

Bat clopotele de nuntă pentru cei doi artiști

Se pare că prietenia frumoasă dintre cei doi a trecut la un nou nivel. Astfel, Ștefania a devenit din dansatoare o cântăreață de succes, iar Speak și-a luat inima în dinți și a și cerut-o în căsătorie, chiar în timpul show-ului Asia Express.

După trei ani de relație, cele două vedete au decis să își unească destinul. Din păcate, din pricina pandemiei, nunta celor doi a trebuit să fie amânată.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...