Ștefan Hrușcă a dat lovitura în România, chiar de Crăciun. Cum a câștigat artistul sute de mii de euro

Stan Filon, Iulia Statie 28.12.2022, 19:18
Ștefan Hrușcă a dat lovitura în România, chiar de Crăciun. Cum a câștigat artistul sute de mii de euro

Se pare că nu este Crăciun fără Ștefan Hrușcă! Românii îl iubesc, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă. De altfel, doar atunci vine în țară îndrăgitul colindător, restul anului stând în Canada, acolo unde trăiește de zeci de ani. Vine în țară doar pentru a ne colinda și pleacă de fiecare dată cu traista plină.

Ștefan Hrușcă a dat lovitura în România, chiar de Crăciun

Ștefan Hrușcă a fost probabil cel mai solicitat cântăreț român, în ultimele două luni. După doi ani de pandemie, timp în care am stat mai mult în case, iată că Ștefan Hrușcă a revenit în forță, cu dor de a colinda. A semnat nu mai puțin de 33 de contracte în țară, dar și peste hotare.

A cutreierat țara în lung și-n lat, vestind nașterea Domnului în fiecare colț. Colindele sale aduc spiritul Crăciunului, iar primarii din țară știu asta și îl cheamă an de an. Cel mai cunoscut colindător din România are tarifele stabilite, așa că la un calcul sumar, Ștefan Hrușcă va pleca cu destinația Canada mai bogat cu cel puțin 350 de mii de euro, scrie money.ro.

Stefan Hrusca a dat lovitura în Romania, chiar de Craciun
Stefan Hrusca a dat lovitura în Romania, chiar de Craciun

Fuego a fost și el foarte ocupat

Aproape la fel de ocupat a fost în această perioadă și Fuego. Paul Surugiu, pe numele său, se află și el în topul colindătorilor, fiind răsplătit regește pentru colindele pe care le cântă în cele mai mari orașe din țară. Acesta a avut 25 de concerte, iar suma cu care s-a ales după o lună și ceva de colindat se ridică undeva la aproximativ 100.000 de euro.

Departe de face parte din acest top, Ștefan Bănică Jr. a fost și el foarte ocupat de sărbătorile de iarnă. A pus la punct un spectacol de zile mari la Sala palatului. Vorbim despre deja celebrul Spectacol de Crăciun, care s-a ținut anul acesta de trei ori. Îndrăgitul cântăreț a încântat peste 10.000 de spectatori și a încasat de la ei din vânzarea biletelor în jur de 50.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...