Ștefan Bănică primește o lovitură de unde se aștepta mai puțin. Vestea proastă primită de la oamenii lui (Exclusiv)

Badea Violeta 23.09.2021, 21:12
Ștefan Bănică primește o lovitură de unde se aștepta mai puțin. Vestea proastă primită de la oamenii lui (Exclusiv)

Anul trecut, pandemia de coronavirus i-a afectat foarte tare pe artiști și nici în prezent lucrurile nu sunt foarte roz, în condițiile în care numărul de cazuri a explodat și restricțiile impuse de autorități aproape blochează întreaga industrie de divertisment. Odată cu noile reguli, Ștefan Bănică primește o lovitură dură. Iată ce veste a primit.

Lumea nu se mai înghesuie la concertele lui Ștefan Bănică Jr

An de an, Ştefan Bănică jr era obișnuit să concerteze la Sala Palatului cu un public numeros. Din cauza pandemiei de coronavirus, concertele cu casa închisă vor rămâne doar o amintire. Juratul de la X Factor va susține sâmbătă, 25 septembrie, la Teatrul de Vară, de la ora 19.00, un super concert împreună cu trupele sale, Rock’n’Roll Band & The 50’S, dar și cu invitați-surpriză. Însă, oamenii nu mai sunt dispuși să cumpere bilete.

Cu doar două zile înainte de marele show live, organizatorii au reușit să vândă aproape un sfert din totalul biletelor ce pot fi puse în vânzare, ţinând cont de noile reguli sanitare impuse de către autorităţi.

Deși nu vor veni foarte mulți spectatori, Ștefan Bănică nu va anula evenimentul, fiindcă nu este exclus să vină vremuri și mai grele pentru artiști. Prețul unui bilet pornește de la 130 de lei. Însă, personale nevaccinate au nevoie și de un test rapid, motiv pentru care trebuie să mai scoată din buzunar încă 30 de lei.

Lumea nu se mai inghesuie la concertele lui Stefan Banica Jr
Lumea nu se mai inghesuie la concertele lui Stefan Banica Jr

Se anunță vremuri grele pentru artiști

Din păcate, organizatorii de evenimente nu anunță vremuri prea bune pentru artiști. Aceștia sunt de părere că sunt șanse mari ca nici în acest an să nu fie organizate tradiţionalele evenimente de Crăciun.

„Nu există condiţii clare în care poţi organiza ceva de acum înainte. Nu ştii dacă şi cum vei putea organiza petreceri de Crăciun sau de Revelion, în condiţiile în care la sfârşit de septembrie şi început de octombrie agenda era deja bătută în cuie pentru mulţi dintre jucătorii de pe piaţă.

Însă nici noi, organizatorii, nici vedetele, nici cluburile, nici hotelurile şi nici primăriile nu au la acest moment vreo idee despre viitorul imediat. Ca atare, sunt şanse mari ca nici în acest an să nu fie organizate tradiţionalele evenimente de Crăciun”, au declarat surse din industria muzicală pentru playtech.ro.

„Oamenilor a început să le fie iar frică să iasă să se distreze”

De asemenea, organizatorii de evenimente spun că oamenilor le este frică să meargă la evenimente. O altă problemă este aceea că lumea nu este dispusă să plătească bani și pentru concert şi pentru testare.

„Oamenilor a început să le fie iar frică să iasă să se distreze. Mulţi nu mai vor incertitudine sau, după caz, nu acceptă să plătească bani mai mulţi, şi pentru testare.

Ca atare, nici tu, organizator, nu poţi mări preţurile şi nici desfăşura spectacole în săli mari, impunătoare, ca Sala Palatului sau Sala Mare a Teatrului Naţional, fiindcă regulilele îţi impun anumite limite, ce nu-ţi permit respectarea reţetei financiare care să ofere satisfacţie tuturor părţilor implicate. Şi atunci, nimeni nu va mai face nimic!”, au mai declarat pentru aceeaşi sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...