Ștefan Bănică, la căpătâiul Cristinei Țopescu. Gestul emoționant pe care l-a făcut artistul pentru fosta lui iubită

Ștefan Bănică Jr nu a stat deoparte de drama familiei fostei sale soții, Cristina Țopescu, și a ajuns la incinerarea acesteia. Artistul i-a adus un buchet de trandafiri albi.

Ștefan Bănică, la căpătâiul Cristinei Țopescu

Joi, 16 ianuarie, fosta jurnalistă, Cristina Țopescu, va fi incinerată. Atât, familia, cât și rudele și apropiații se află lângă trupul neînsuflețit al celei care a fost percepută ca fiind una dintre cele mai bune jurnaliste din România.

Ștefan Bănică Jr a fost surprinz de paparazzi Spynews.ro, coborând din autovehicul cu un buchet mare de trandafir albi în brațe. Artistul a dat apoi mâna cu fratele Cristinei Țopescu, după care s-au îndreptat către locul în care este depus trupul jurnalistei. De altfel, la auzul veștii morții Cristinei Țopescu, Ștefan Bănică Jr a postat un mesaj pe rețelele de socializare: ”Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare şi un excelent profesionist în meseria ei”, a postat acesta.

sursă foto: Spynews.ro

Mama Cristinei Țopescu, răpusă de durere

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în locuința în care locuia cu chirie, duminică, 12 ianuarie 2020, însă aceasta ar fi fost moartă de două săptămâni. Trupul ei  a fost găsit în casă aproape mumificat. Oamenii legii au decis să sigileze vila Cristinei Țopescu, investigând chiar și o posibilă crimă, așa cum este procedura standard. În vilă, anchetatorii au mai găsit și doi câini morți, iar alți patru fiind în viață.

Mama Cristinei Țopescu la capela Cimitirului Bellu, unde a dfost depusă pentru cei care au dorit să-i aducă un ultim omagiu. Cu ochii secați de lacrimi și capul acoperit de un șal negru, mama ei, Rodica Țopescu, a adus o coroană de gerbere roșii, pe care a scris mesajul: ”Iubirea vieții mele! Mămica”.

La priveghi au mai participat și fratele vitreg al Cristinei, medicul Monica Pop, Doina Gradea, șefa TVR, Andreea Berecleanu. Ion Țiriac și președintele Klaus Iohannis au trimis coroane de flori.

Astăzi, 16 ianuarie, trupul regretatei jurnaliste a fost dus la Crematoriul Vitan-Bârzești, iar cenușa va fi depusă într-un cavou din Cimitirul Bellu, după ceremonia de incinerare, de la ora 13:00.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI