EXCLUSIV: Eșecul care a făcut-o să sufere enorm pe Cristina Țopescu, în ultimele luni din viață. Doar Mircea Lucescu a încercat să o ajute

Cristina Țopescu a fost mai mult singură de la moartea tatălui ei.

Cristina Țopescu a fost găsită decedată duminică seară, 12 ianuarie în propria sa locuință, din Otopeni, după ce o vecină a semnalat autoritățile. Fiica regretatului comentator Cristian Țopescu a murit singură, fiind înconjurată doar de câinii ei, ea fiind mare iubitoare de animale, obișnuind să ia acasă animăluțele fără stăpân. Tot singură a rămas și atunci când era în viață și când încerca să organizeze un eveniment comemorativ pentru tatăl său.

Cristina Țopescu, o singurătate mai veche

Moartea Cristinei Țopescu a șocat cu adevărat pe toată lumea. Aceiași durere a fost simțită și la decesul tatăl ei, Cristian Țopescu, care a încetat din viață pe 15 mai 2018, în urma unui stop cardio-respirator iresuscitabil. Totodată, el suferea de mai multe afecțiuni cronice, printre care și diabet. Cristian Țopescu a dus o viaţă dedicată sportului, iar anii în care a fost interzis de regimul comunist l-au făcut și mai dorit și mai apreciat de români.
Pe 22 martie 2017, Cristian Țopescu a fost decorat de Președintele României, Klaus Iohannis, cu Ordinul Steaua României în grad de cavaler.

Cristian Topescu, tatăl prezentatoarei de televiziune Cristina Țopescu. Foto: Inquam Photos / David Muntean

Cristian Topescu, tatăl prezentatoarei de televiziune Cristina Țopescu. Foto: Inquam Photos / David Muntean

La scurt timp după moarte fostului comentator sportiv, Cristina Țopescu a și-a dorit nespus să organizeze un eveniment in memoria tatălui ei. Din nefericire, costurile evenimentului gândit de Cristina s-ar fi ridicat undeva la aproximativ 50.000 de euro, fonduri de care jurnalista nu dispunea la acea vreme.
Deși mulți oameni au fost șocați de moarte comentatorului și i-au transmis Cristinei mesaje de susținere, nimeni nu a fost cu adevărat lângă ea pentru a o sprijini în demersul pe care voia să-l inițieze. Nimeni, în afara de Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu a fost cel care i-a fost alături Crstinei Țopescu la moartea tatălui ei. Foto: Inquam Photos / Sandor Manases

Mircea Lucescu a fost cel care i-a fost alături Crstinei Țopescu la moartea tatălui ei. Foto: Inquam Photos / Sandor Manases

Fostul antrenor al echipei naționale de fotbal a României s-a dovedit a singurul care a dorit să o ajute cu o sumă destul de mare de bani pe Cristina, pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Ajutorul financiar a venit și în contextul în care Lucescu era prieten cu Cristian Țopescu. Niciun alt ajutor nu a venit pentru Cristina, îndureartă după moartea tatălui său, nici măcar prietenii ei mai apropiați.
Nici acum, de altfel, niciun ajutor de-al unei persoane apropiate nu a venit în preîntâmpinarea morții Cristinei Țopescu, o jurnalistă care se confrunta cu episoade severe de depresie, dar și cu stări de paincă, potrivit anumitor surse din mass-media.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI