Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva au plecat într-o vacanţă exotică. Cum s-a pozat frumoasa cântăreaţă pe plajă. Foto

Iancu Andreea, Ana Ionescu 12.02.2022, 18:55

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr., și celebrul artist au plecat recent într-o vacanță exotică, bucurându-se de vremea însorită și caldă din Maldive. Frumoasa brunetă a profitat astfel de ocazie și s-a pozat în costum de baie, la plajă, oferindu-le fanilor săi o priveliște superbă. Cântăreața pare să fi reușit să revină la forma care a consacrat-o, de dinainte de sarcină.

Cum arată soția lui Ștefan Bănică Jr. în costum de baie. Lavinia Pîrva s-a pozat la plajă, în vacanța exotică

Lavinia Pîrva și soțul său, Ștefan Bănică Jr. se bucură de un concediu într-o zonă însorită a Globului, preferată de multe vedete. Pentru că și-a dorit să revină în țară cu un bronz perfect, cântăreața a ales costumul de baie potrivit și s-a răsfățat în bătaia razelor de soare și a adierii brizei. Iar momentul nu a putut să nu fie împărtășit cu fanii săi, astfel că Lavinia Pîrva s-a pozat la plajă și a postat mai multe imagini pe contul său de Instagram.

Vedeta este una dintre artistele apreciate din țara noastră, iar relația cu celebrul Ștefan Bănică Jr. a atras toate privirile asupra sa. După ce a rămas însărcinată cu fiul cuplului, Alexandru, Lavinia s-a confruntat cu kilograme în plus, însă pare că vedeta și-a revenit admirabil la formele de odinioară. Trupul zvelt și tonifiat a putut fi admirat pe internet, în cadrul clipurilor din secțiunea InstaStories, semn că soția lui Bănică Jr. se mândrește cu actuala siluetă.

Lavinia Pîrva s-a pozat în vacanță, la plajă
Lavinia Pîrva s-a pozat în vacanță, la plajă, în costum de baie

Cum a reușit să își recapete silueta. Vedeta a recunoscut că nu s-a abținut de la mâncare: „Sunt foarte pofticioasă”

Lavinia Pîrva pur și simplu radiază. Frumoasa brunetă arată mai bine ca niciodată, afișând o siluetă de invidiat și o strălucire aparte. După ce s-a luptat cu kilogramele în plus, după nașterea micuțului Alexandru, artista s-a străduit să își revină la formele de altădată. Și pare că a și reușit. Lavinia arată fenomenal în costum de baie, la plajă, în vacanța exotică alături de soțul său.

Pentru că multe femei și-ar dori să îi urmeze exemplul, vedeta a mărturisit cum a reușit să își recapete silueta de dinainte de sarcină. În timp ce specialiștii recomandă un stil de viață sănătos, punând accentul pe alimentația echilibrată și cât mai dietetică, vedeta recunoaște că a obținut trupul acesta lucrat cu ajutorul sportului. Lavinia a precizat că este destul de pofticioasă, astfel că i-a fost dificil să se abțină de la mâncare.

„M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Chestia cu mâncarea nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac. Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5”, a declarat Lavinia Pîrva.

Astfel, după o perioadă în care sportul a reprezentat o activitate constantă în viața vedetei, Lavinia a reușit să scape de mai bine de 30 de kilograme.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...