Ștefan Bănică Jr., mai sincer ca niciodată. A recunoscut abia acum ce-l deranjează la Carla’s Dreams

Corina Oprea 19.06.2023, 13:17

Ștefan Bănică se numără printre cei mai iubiți cântăreți și actori din România. Este foarte apreciat de o mulțime de oameni și este un artist complet, gata să accepte orice provocare. Acesta a vorbit, de data aceasta, despre colegul său de la X Factor, Carla’s Dream, explicând ce îl deranjează cel mai tare la acesta.

Ștefan Bănică Jr., despre începuturile carierei de actor

Ștefan Bănică Jr. este un artist de mare renume, dar și un actor foarte îndrăgit. Încă de mic a intrat în această lume și sa făcut remarcat, mai ales pentru că a moștenit talentul de la tatăl său, marele actor Ștefan Bănică. Mulți s-au întrebat dacă faptul că a avut un părinte celebru în domeniu l-a ajutat, motiv pentru care a decis să clarifice situația.

În podcast-ul Lilianei Stanciu, Bănică a explicat că numele mare al tatălui său nu a fost tocmai un avantaj pentru el, din contră, l-a făcut să se simtă, de multe ori, stânjenit. Când avea doar 14 ani, a fost trimis într-o tabără cu 300 de copii, unde mulți dintre aceștia își dădeau coate după ce își dădeau seama cine este Ștefan, de fapt.

„Mă simțeam inconfortabil, am fost trimis într-o tabără disciplinară la 14 ani, m-au trimis singur. Într-o tabără cu 300 de copii, mă simțeam ciudat. Eram în tren și copiii își dădeau coate „Ăsta e băiatul lui..”, și mă simțeam ciudat, ca o maimuțică”, a explicat actorul.

Cât despre compromisuri, Ștefan Bănică Jr. spune că nu a făcut de-a lungul carierei sale. A fost dispus să muncească pentru tot și a avut pretenția să fie apreciat pentru eforturile depuse. Dacă a fost, vreodată, pus în situația de a face lucruri nedemne, a preferat să piardă bani, pentru ca onoarea lui să rămână nepătată.

„Am spus ”nu” de foarte multe ori, am refuzat multe lucruri la viața mea. Nu știu dacă am regretat, probabil nimic major, am refuzat foarte mulți bani. Chiar dacă nu aveam, dar faptul că nu mă simt bine cu conștiința mea…e nu. Să nu faci compromisuri față de profesia ta, față de publicul tău și față de tine. Eu consider că nu am făcut compromisuri, nu”, a explicat Bănică.

Ștefan Bănică Jr, adevărul despre Carla’s Dreams

Întrebat dacă folosește filtrele de pe rețelele de socializare, Ștefan a ajuns să își spună părerea despre celebrul său coleg de la X Factor, Carla’s Dreams. Acesta a mărturisit că uneori poate fi obosit sau poate avea alte probleme, motiv pentru care mai caută modalități de a ascunde imperfecțiunile și nu îl deranjează să recunoască.

Ce îl deranjează este, însă, faptul că unii artiști se ascund în spatele unor personaje și nu sunt sinceri cu publicul lor. Consideră că muzica nu este teatru și un artist ar trebui să fie cât mai natural în fața celor care îl iubesc.

„Păi..de exemplu..am zile în care am ochii umflați, uneori port ochelari sau ochelarii de vedere. Teatrul este una și te ascunzi în spatele unui personaj, de exemplu, Emilia (fiica mea) spunea cum ar fi să ne punem niște costume să nu ne cunoască nimeni, văzuse la petrecerea băiatului, așa e și în spatele personajului teatral, nu te cunoaște nimeni, cum e și Carla’s Dream. El e în spatele unei măști, noi nu știm cine e cu adevărat. E o alegere. În momentul în care te duci la un concert, eu nu mai vreau să văd un personaj. Eu vreau să fii ăla care ești!”, a mai spus artistul.

Urmăriți Impact.ro și pe