Andreea Marin, noi dezvăluiri despre relația cu Ștefan Bănică. ”Nu m-am înrudit cu el pentru că era cunoscut”

Iancu Andreea 05.05.2021, 12:02

Despre viața pe care avut-o Andreea Marin alături de Ștefan Bănică Jr. s-a scris în nenumărate rânduri, însă există în continuare aspecte neștiut din timpul mariajului celor doi, pe care prezentatoarea TV a decis să le împărtășească de curând. Fosta soție a celebrului artist a făcut dezvăluiri importante despre perioada în care obișnuia să împartă același cămin cu Ștefan Bănică Jr., cel care i-a și dăruit vedetei un copil, pe Violeta. Puțini cunosc ce a stat la baza cuplului.

Andreea Marin a vorbit deschis despre relația cu Ștefan Bănică Jr.

Celebra Andreea Marin forma, în urmă cu opt ani de zile, o familie alături de Ștefan Bănică Jr., însă cele două vedete au preferat să își continue viața fiecare pe drumul său. Cei doi foști parteneri se îngrijesc în prezent de creșterea fiicei lor, Violeta, care însă locuiește împreună cu mama sa și noul iubit, Adrian Brâncoveanu. Pe de altă parte, Ștefan Bănică Jr. și-a refăcut viața alături de Lavinia Pîrva, cu care l-a conceput pe Alexandru, cel de-al treilea fiu al artistului. Chiar dacă au trecut ani buni de la divorțul celor doi, Andreea Marin a decis să spună lucrurilor pe nume și să facă o dezvăluire neașteptată despre relația cu Ștefan Bănică Jr.

Prezentatoarea a fost prezentă în platoul emisiunii lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV, unde a povestit ce atras-o la Ștefan Bănică Jr. Deși mulți s-au grăbit să afirme că succesul artistului a dus la relația dintre cei doi, Andreea Marin a precizat că și ea se bucura de o carieră înfloritoare, fiind prezentatoare a emisiunii “Surprize, surprize”, la TVR.

Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nicio atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!, a spus Andreea Marin la “Mădălin Ionescu Show”.

Ce noi dezvăluiri a făcut Andreea Marin despre relația cu Ștefan Bănică Jr.
Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au fost căsătoriți timp de șapte ani

Este sau nu, Ștefan Bănică Jr, un “bărbat de casă”? Ce a răspuns Andreea Marin

Au existat multe zvonuri în cazul divorțului dintre Andreea și Ștefan, unele dintre ele acuzându-l de infidelitate pe artist sau chiar de violență față de soția sa. Încercând totuși să păstreze în intimitate anumite aspecte ale fostului său mariaj, Andreea Marin a ales să nu răspundă la întrebarea care privea fidelitatea lui Ștefan. Cu toate aceastea, prezentatoarea de la TVR 2 a punctat faptul că, în prezent, artistul este tatăl copilului său, singurul aspect care mai contează.

N-o să intru într-o astfel de discuție, pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine, a explicat prezentatoarea.