Bucurie de nedescris pentru Ștefan Bănică! Vestea cea mare pe care i-a dat-o fiul său, Radu. Anunțul emoționant al artistului

Iancu Andreea 16.09.2020, 17:54
Bucurie de nedescris pentru Ștefan Bănică! Vestea cea mare pe care i-a dat-o fiul său, Radu. Anunțul emoționant al artistului

Ștefan Bănică Jr. este în culmea fericirii. Artistul a împărtășit o veste importantă cu fanii săi. Anunțul făcut de juratul de la X Factor îl privește pe fiul său cel mare, Radu Ștefan, de care celebrul artist mărturisește că l-a făcut foarte mândru.

Mesajul emoționant al lui Ștefan Bănică Jr. despre fiul său

Actorul și cântărețul Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit tuturor un aspect inedit din familia sa. Celebrul jurat a anunțat că fiul său cel mare, Radu Ștefan a fost admis la facultate. Astfel, familia Bănică adaugă încă o generație de talent la cele deja cunoscute. Ștefan a mărturisit că este extrem de mândru de băiatul său, care a devenit student la UNATC, secția Actorie.

Astăzi e despre el. Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi!

Îi mulțumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actrița Delia Nartea, cu care Radu Ștefan s-a pregătit pentru admitere în cadrul atelierului ei de actorie pentru copii și adolescenți, unde Delia investește pasiune, răbdare și dragoste pentru ceea ce face. Bravo! Felicitări și tuturor tinerilor care au intrat anul ăsta la facultate! Și nu uitați că de voi depinde schimbarea mentalității în această țară!

Radu Ștefan va studia actoria la UNATC foto - Facebook
Radu Ștefan va studia actoria la UNATC
foto – Facebook

Radu Ștefan, îi calcă pe urme tatălui său

Deși tocmai a primit rezultatul de la Facultatea de Actorie, Radu Ștefan este extrem de talentat și la muzică. Băiatul lui Bănică a debutat ca actor în spectacolul ”Totul în grădină” din cadrul ”Teatrului de Comedie”, din București, însă perioada izolării l-a făcut să își reamintească de o altă pasiune de-a sa. Cântatul este în sângele lui Radu, la fel ca și în cazul tatălui său. Astfel, tânărul și-a arătat talentul în cadrul unuia dintre concertele susținute de Ștefan Bănică Jr., dar și într-un videoclip, alături de o colegă.

Radu are o voce frumoasă și susține că îi place muzica, conform unui interviu oferit pentru okmagazine.ro.

„Am moştenit talentul, îmi place foarte mult să cânt, am făcut pian foarte mulţi ani, am făcut şi cursuri de dans cu Elwira Petre, soţia lui Mihai Petre, mi-ar plăcea să mă arunc şi în industria muzicală, dar deocamdată s-a ivit teatrul primul şi mă voi focusa pe el.”, a susținut Radu Ștefan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...