Starea de sănătate a Reginei Elisabeta provoacă îngrijorare. Prinţul Harry, îndemnat să îi fie alături bunicii sale

Iancu Andreea, Andrei Cezar 28.10.2021, 13:04
Starea de sănătate a Reginei Elisabeta provoacă îngrijorare. Prinţul Harry, îndemnat să îi fie alături bunicii sale

În urmă cu câteva zile, starea de sănătate a Reginei Elisabeta a dus la îngrijorări din partea admiratorilor și celor apropiați acesteia. Suverana ar fi extenuată în urma programului său extrem de plin, iar vârsta pe care reprezentanta Marii Britanii și Irlandei de Nord o are își spune cuvântul. În ciuda sănătății de fier pe care o afișează și o îngrijește de ani buni, Regina Elisabeta a II-a, ca a ajuns la venerabila vârstă de 95 de ani, începe să se resimtă din cauza activităților mult prea intense pentru condiția sa. Totodată, având în vedere internarea de urgență a suveranei, prințul Harry a fost sfătuit să își viziteze bunica.

Prințul Harry, îndemnat să îi facă o vizită Reginei Elisabeta

În urma îngrijorărilor recente, date de internarea de urgență a suveranei în vârstă de 95 de ani, fanii regali îl sfătuiesc pe Harry să se întoarcă în Marea Britanie și să îi facă o vizită Reginei Elisabeta a II-a. Bunica prințului a adus îngrijorare în rândul tuturor supușilor britanici, care consideră că prințul Harry ar putea regreta dacă nu îi este alături bunicii sale, în situația în care condiția sa se agravează.

Potrivit informațiilor The Sunday Times, Regina este epuizată ca urmare a programului său extrem de încărcat. Elisabeta a II-a, prin statutul său, participă la diferite întâlniri sociale și private, care sunt mult prea obositoare pentru vârsta sa. În plus, ea obișnuiește să își petreacă nopțile uitându-se la televizor. Se pare că pierderea Prințului Philip, care a avut loc în aprilie anul acesta, a făcut-o pe Regină să își ocupe timpul cu diferite activități.

Regina merge constant la vizite, prânzuri și cine cu familia și prietenii în ultima perioadă pentru că nu vrea să fie singură, a relatat Sunday Times.

Prințul Harry, îndemnat să îi fie alături Reginei Elisabeta după ce starea sa de sănătate a provocat îngrijorări
Prințul Harry, îndemnat să îi fie alături Reginei Elisabeta după ce starea sa de sănătate a provocat îngrijorări

Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au dorit creştinarea lui Lilibet Diana la Windsor

În ciuda faptului că au trecut deja patru luni de la venirea pe lume a lui Lilibet Diana, botezul fiicei lui Meghan Markle și a prințului Harry nu este deocamdată cunoscut. Se pare că Ducii de Sussex și-ar dori ca evenimentul să aibă loc în Anglia, la Castelul Windsor, acolo unde cuplul s-a căsătorit. Totodată, la capela St. George de pe domeniul Windosr a fost botezat și Archie, fiul cel mare al celor doi soți.

Totodată, Neil Sean, corespondentul regal al postului NBC, susţine că Meghan și Harry speră ca botezul să aibă loc în prezența Reginei, însă prințul William, fratele lui Harry, s-ar opune. Este cunoscută relația celor doi frați, care a devenit extrem de tensionată. Aceștia s-au revăzut doar de două ori anul acesta, la înmormântarea bunicului lor, prințul Philip, precum și la dezvelirea statuii mamei lor, Diana, în grădinile Palatului Kensington. Totuși, surse din apropierea familiilor susțin că Harry și William ar fi început să comunice din această vară, prin Zoom.

O sursă de încredere susţine că Prinţul William a fost cel care a spus că nu crede că este o idee bună şi că acest plan nu va avea şanse de izbândă, spune Neil Sean.

Urmăriți Impact.ro și pe