Totul despre botezul micuței Lilibet, fiica Ducilor de Sussex. Cum va organiza Meghan Markle evenimentul

Stan Filon 14.07.2021, 18:37
Totul despre botezul micuței Lilibet, fiica Ducilor de Sussex. Cum va organiza Meghan Markle evenimentul

Află totul despre botezul micuței Lilibet, fiica Ducilor de Sussex! Spre deosebire de frățiorul și de verii săi, micuța Lili va avea parte de un botez normal, obișnuit, deoarece Prințul Harry și Meghan Markle nu mai sunt constrânși de eticheta pe care au fost nevoiți să o urmeze atunci când făceau parte din Casa Regală a Marii Britanii.

Totul despre botezul micuței Lilibet, fiica Ducilor de Sussex

Așadar, botezul micuței Lili va fi unul unde nu se vor mai respecta tradițiile de sute de ani pe care le respectă cu strictețe Casa Regală a Marii Britanii, deoarece tinerii săi părinți s-au retras de la îndatoririle pe care le aveau la Palatul Buckingham.

Meghan Markle şi Prinţul Harry o vor boteza pe fiica lor Lilibet în America, acolo unde s-au mutat definitiv în 2020. Și-au cumpărat o locuință în zona Montecito din Santa Barbara. Cu toate că sunt la mii de kilometri distanță de Familia Regală, Prințul Harry își va boteza fiica în credinţa Bisericii Anglicane, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul fratelui ei mai mare, Anrchie, acum în vârstă de doi ani.

Totul despre botezul micutei Lilibet, fiica Ducilor de Sussex
Totul despre botezul micutei Lilibet, fiica Ducilor de Sussex

În ce religie va fi botezată micuța Lili

Este posibil ca micuța Lili să fie botezată la începutul lunii august, iar părinţii ei vor alege, probabil, ca ceremonia de botez să împletească tradiţia cu modernitatea. Ce este cert este faptul că cei doi părinți vor fi foarte discreți, la fel cum au fost cu toate evenimentele din viața lor.

La botezul lui Archie au interzis prezenţa presei şi n-au făcut publice nici măcar numele naşilor micuțului. Este de așteptat să se întâmple și acum la fel. Rămâne de văzut cine va participa la botezul micuței Lili din partea Familiei Regale a Marii Britanii.

Ultima întâlnire pe care a avut-o Prințul Harry cu fratele său, William, se pare că a avut loc la funeraliile bunicului lor, Prințul Philip. În presă au ajuns informații care spuneau însă că cei doi frați s-ar f certat la funeralii și și-ar fi aruncat cuvinte dureroase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...