Soțul Serenei Williams a luat foc după ce Ion Țiriac a vorbit despre greutatea nevestei sale. Ce a putut să-i transmită românului

Cristian Cojocaru 04.01.2021, 15:07
Soțul Serenei Williams a luat foc după ce Ion Țiriac a vorbit despre greutatea nevestei sale. Ce a putut să-i transmită românului

Deși Ion Țiriac apreciază foarte mult performanțele Serenei Williams, nu s-a abținut la a face comentarii pe baza kilogramelor acesteia, lucru care l-a indignat pe soțul jucătoarei de tenis. În urma acestui episod, Serena nu va mai fi prezentă la un turneu important, patronat de Ion Țiriac.

Soțul Serenei Williams enervat de comentariile lui Ion Țiriac

Deși a suferit un accident în timpul turneului de la Roland Garros, organizat în toamnă la Paris, cu întârziere în urma pandemiei de coronavirus, Serena Williams încearcă să se refacă și să revină pe terenul de tenis. Jucătoarea nu ia în considerare retragerea din lumea tenisului. Sora mai mică a acesteia, Venus Williams, dorește să atingă performanța lui Margaret Court, care deține 24 de titluri, în timp ce Venus, 23 de astfel de titluri Grand Slam.

După ce a câștigat aproximativ 93 de milioane de dolari în urma carierei sale de până acum, Serena continuă să se antreneze alături de Patrick Mouratoglou și evită să vorbească despre un  sfârșit al carierei sale fulminante. Ion Țirac este însă e de o cu totul altă părere, caracterizând acțiunile marii jucătoare lipsite de decență.

Ion Țiriac: ” Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage!”

Ion Țiriac consideră că ar trebui să se retragă, greutatea sa fiind unul dintre motivele invocate de omul de afaceri. 
Ion Țiriac consideră că ar trebui să se retragă, greutatea sa fiind unul dintre motivele invocate de omul de afaceri.

Răspunsul acid al soțului

Deși apreciază cariera americancei care însumează 843 de victorii și doar 147 de înfrângeri, Ion Țiriac consideră că ar trebui să se retragă, greutatea sa fiind unul dintre motivele invocate de omul de afaceri.

 „La vârsta asta și la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a declarat Ion Țiriac, la emisiunea Rețeaua de idoli, de la TVR.

În urma acestei afirmații preluate de site-ul american, Tennis World USA, soțul Serenei Williams, nu s-a lăsat mai prejos și l-a contracarat pe fostul sportiv român cu un comentariu acid. Răspunsul scurt și dur al lui Alexis Ohanian la adresa președintelui Federației Române de Tenis a fost menționat în publicația Essentialy Sports.

Alexis Ohanian afirmând ironic: „”E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac”

În urma acestei remarci a lui Ion Țiriac, Serena Williams a decis că nu va mai juca în cadrul Mutua Madrid Open, turneu  patronat de cel care i-a criticat alegerile, Ion Țiriac. Magnatul nu este singurul care are o neînțelegere cu americanca. Serena Williams duce un război vechi și cu prietenul și fostul partener de dublu al lui Țiriac, Ilie Năstase, potrivit digisport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe