De ce își face Ilie Năstase Revelionul la Ion Țiriac. Soția l-a dat de gol

Ioana Bucur / 30.12.2020, 17:01
De ce își face Ilie Năstase Revelionul la Ion Țiriac. Soția l-a dat de gol

Ilie Năstase a fost dat de gol chiar de soția sa! Cum își va petrece, de fapt, fostul tenisman noaptea dintre ani? De ce este nevoit să facă Revelionul la Ion Țiriac?

De ce își face Ilie Năstase Revelionul la Ion Țiriac

Cu toate că au decis să se mute definitiv în Constanța, departe de agitația din Capitală, se pare că Ioana și Ilie Năstase nu se pot desprinde de București. Cel puțin, nu în perioada sărbătorilor. După Crăciun, cuplul se pregătește pentru o petrecere de Revelion de pomină, dar cu totul diferită față de cele din alți ani.
Pentru că și-a vândut deja vila spectaculoasă pe care o avea în zona Primăverii, Ilie Năstase va face Revelionul la Ion Țiriac. Planul a fost dezvăluit chiar de soția fostului sportiv, Ioana:

„Anul acesta este diferit. Până acum obișnuiam să mergem la munte, să fim împreună cu prietenii, însă, din cauza restricțiilor, ne limităm. Eu și Ilie vom face Anul Nou la Stejari, alături de fiul meu și de familia lui, dar și de fratele meu. Mi-am pregătit deja ținuta, voi îmbrăca o rochie neagră, simplă, cu pantofi stiletto în aceeași culoare. Noi ne-am bucura să fim ca în familie”, a dezvăluit Ioana Năstase, pentru Click!.

Cum a fost fotografiată Ioana Năstase, într-un mall din București, cu câteva zile înainte de Revelion

Cu doar câteva zile înainte de Revelion, când, probabil, pregătirile pentru petrecerea dintre ani erau în toi, soția lui Ilie Năstase a fost surprinsă de paparazzi Impact-Playtech sfidând, fără rețineri, legile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Dacă Ilie Năstase a fost „Nasty” pe terenul de tenis, dar și în viața privată, se pare că Ioana, soția fostului număr unu ATP vrea cu orice preț să devină „doamna Nasty”. Însoțită de soțul său, aceasta a petrecut nu mai puțin de trei ore prin mall-ul din Băneasa, la shopping. Imaginile obținute în exclusvitate pot fi văzute aici.

Ion Țiriac, investiție de 18 milioane de euro

Stejarii Country Club, complexul de agrement dezvoltat de Ion Țiriac în zona Pădurea Băneasa a fost finalizat la sfârșitul anului 2013, fiind rezultatul unei investiții de 18 milioane de euro. Construit pe trei nivele, clubul are, printre altele, un centru de fitness, piscine, patru terenuri de tenis interioare și exterioare, ce pot fi folosite în orice sezon. Acestea sunt acoperite cu o zgură specială utilizată la Turneul de la Stuttgart, două terenuri de squash, două terenuri de platform tennis, o pistă de alergare, zone de relaxare și un centru SPA.  Întregul proiect a fost inspirat de un simbol al orașului New York, Central Park, fiind conceput de firma de arhitectură Collado Collins, din Londra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI