Soţul Dalidei din Las Fierbinţi şi mama sa, audiaţi de DIICOT. Cum ar fi încălcat legea cei doi

Andra Daoud 21.05.2022, 14:51

Probleme în familia actriței Ecaterina Ladin, cea care o interpretează pe simpatica Dalida din serialul Las Fierbinți. Soțul și soacra acesteia au intrat în vizorul DIICOT, alături de alte persoane, iar acuzațiile sunt unele serioase. Oamenii legii i-au audiat pe soțul actriței și pe mama lui, pentru a stabili în ce măsură se fac vinovați în dosar.

Soțul și soacra Dalidei din Las Fierbinți, audiați de DIICOT

Laurențiu Ladin, soțul actriței Ecaterina Ladin, și mama lui sunt anchetați de DIICOT într-un dosar ce vizează devalizarea cu acte false a unui offshore. Cei doi, alături de alte persoane, printre care și doi avocați, sunt cercetați pentru implicarea în devalizarea unui procesator de plăți dintr-un dosar clasat de Parchetul General. Acesta viza banii rulați de diferiți oameni care activează în industria viceochat-ului, potrivit informațiilor disponibile în spațiul public.

Soțul actriței de la Pro TV se află sub control judiciar, în timp ce mama lui este în arest la domiciliu. Acuzațiile pe care procurorii DIICOT i le aduc lui Laurențiu Ladin vizează spălarea de bani, după ce o sumă din banii pe care mama sa i-ar fi devalizat ar fi ajuns la el. Laurențiu Ladin a încercat să se apere argumentând că nu cunoștea proveniența exactă a banilor, știind doar că mama sa urma să câștige o sumă de bani.

Ancheta derulată de DIICOT a stabilit că Raisa Ladin, soacra Dalidei din Las Fierbinți, a deținut în trecut calitatea de mandatar al societății în cauză și că, ulterior, a inițiat un grup infracțional organizat „în scopul obținerii prin mijloace frauduloase pentru sine și pentru alții a întregului disponibil bancar aflat în conturile companiei offshore Paxum Inc. Belize.”, potrivit informațiilor din dosar.

Sotul Dalidei din Las Fierbinti si mama sa, audiati de DIICOT. Cum ar fi incalcat legea cei doi
Ecaterina Ladin si sotul ei, Laurentiu Ladin

Prejudiciul se ridică la 70.000.000 de lei

„Grupul infracțional organizat a indus în eroare unitatea bancară din România și a determinat factorii de decizie ai acesteia să aprobe în lunile noiembrie și decembrie 2021 plăți în valoare totală de 70.156.151,72 lei, din conturile clientului băncii în conturile membrilor grupului infracțional organizat sau în alte conturi controlate de aceștia”, se arată într-un document emis de justiție, potrivit newsonline.ro.

Laurențiu Ladin este un om de afaceri originar din Republica Moldova, iar Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, a povestit, la un moment dat, cum s-au cunoscut și cum au ajuns să formeze o familie. Înainte de a primi rolul care a consacrat-o, Ecaterina Ladin a lucrat la la firma celui care avea să îi devină soț.

„Relația noastră începe… El era în gașca de basarabeni a noastră, l-am cunoscut acolo, i-am fost angajată o vară, fiindcă el a avut niște afaceri la mare și am fost angajată cumva. Eu nu aveam ce să fac în perioada aia și i-am cerut ajutorul, mai ales că știam și contabilitate. Am lucrat la el și de acolo el m-a descoperit pe mine.

Eu nu mi-am permis să mă gândesc mai sus de atât, pentru că el era șeful meu și îl vedeam exact ca domnul Laurențiu. S-a terminat această colaborare și am început să filmez pentru Las Fierbinți. Într-o zi m-a sunat să mergem la film. M-am mirat așa, dar am zis să merg. După a urmat 1 martie și atunci a fost ca și întâlnirea noastră de cuplu”, a povestit actrița într-un interviu din Libertatea.

Ecaterina Ladin și soțul ei sunt împreună de mai bine de 10 ani și au împreună doi băieți.

 

Urmăriți Impact.ro și pe