Soțul Corneliei Catanga îl pune la zid pe Gigi Becali. „Lui îi place să arunce cu bani doar la televizor, ca să-l vadă lumea!”. Ce s-a aflat acum (exclusiv)

Cristian Cojocaru, Anca Manolica 29.03.2021, 19:21
Soțul Corneliei Catanga îl pune la zid pe Gigi Becali. „Lui îi place să arunce cu bani doar la televizor, ca să-l vadă lumea!”. Ce s-a aflat acum (exclusiv)

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga trece prin durerea pierderii artistei, iar după ce i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali, cel dintâi îl pune la zid pe latifundiar. Deși omul de afaceri a afirmat că îl va ajuta, Pădureanu este acum supărat că acesta nu s-a ținut de cuvânt.

Gigi Becali pus la zid de către soțul Corneliei Catanga

Milionarul în euro afirmase anterior că îl va ajuta pe Aurel Pădureanu cu înmormântarea Corneliei Catanga. Ulterior, Gigi Becali l-a refuzat pe soțul Corneliei, afirmând în exclusivitate pentru Playtech.ro faptul că ”Gigi Becali are atâția bani, are și el două fete, crede că fericirea lui va fi infinită? Se dădea om cu credință în Dumnezeu, acum râde de mine? Dar, deh, lui îi place să arunce cu bani doar la televizor, ca să-l vadă lumea!”.

Acesta a mai adăugat că ”acum, eu și Alex, fiul meu, stăm în casă, n-a venit nimeni să ne testeze. Dacă ieșim din casă ne fac aștia dosar penal, deși suntem bine, avem gust și miros, nu avem febră”. Soțul Corneliei Catanga este în continuare înn stare de șoc.

”Am înmormântat-o sâmbătă, rapid, nu ca pe o regină, cum ar fi meritat, pentru că fusese diagnosticată cu temutul virus Covid-19, și acestea sunt regulile. Acum, eu și Alex, fiul meu, stăm în casă, n-a venit nimeni să ne testeze.Când a fost luată cu Salvarea, Cornelia fusese testată negativ, d-abia apoi, în spital, i-ar fi repetat testul și ar fi ieșit pozitiv.

Nu ne-a căutat nimeni de atunci, noi ce facem? Dacă ieșim din casă ne fac aștia dosar penal, deși suntem bine, avem gust și miros, nu avem febră. Nici la mormântul Corneliei nu pot merge, să plâng acolo, să mă încarc cu energie, să vorbesc cu ea. Cornelia era suflețelul meu, ochii mei, dragostea mea, fără ea nu mai sunt nimic!”, a mai spus, printre lacrimi, artistul pentru Playtech.ro.

Aurel Pădureanu este foarte dezamăgit că nu și-a putut lua ”Adio!” de la Cornelia Catanga
Aurel Pădureanu este foarte dezamăgit că nu și-a putut lua ”Adio!” de la Cornelia Catanga

”M-au lăsat să o văd, pentru câteva clipe”

Soțul Corneliei a mai afirmat că aceasta ”se temea să fie internată, ca să nu fie intubată și legată de pat. Nu vedeți ce e în spitalele astea?”. Aurel Pădureanu a menționat că nu și-a putut lua ”Adio!” de la soția sa așa cum și-a dorit.

”M-au lăsat să o văd, pentru câteva clipe, să o recunosc, i-am văzut chipul. Nu am avut voie să o îmbrăcăm cu hainele ei de regină, le-am pus deasupra, am îngropat-o într-un sac, cum ne-au dat-o de la spital”.

După ce i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali, Aurel Pădureanu îl pune acum la zid pe latifundiar pentru că a fost refuzat, afirmând că ”îi place să arunce cu bani doar la televizor, ca să-l vadă lumea!”.

 ”Suntem restanțieri la chiria de aici, nu avem bani, cine dorește să ne ajute le mulțumim din suflet. Am cerut un acoperiș deasupra capului, pentru mine și pentru fiul meu. L-am rugat și pe Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5. El doar mi-a dat niște bani, vreo 2.500 de lei, dar aceștia erau pentru o cântare mai veche, la un eveniment. Mi-a spus că nu are de unde să îmi dea o locuință. Am vorbit și cu Gigi Becali.

I-am zis așa: ”Gigi, te rog din suflet, ajută-mă, mă știi de atâta vreme, dă-mi și mie două cămăruțe, la o curte, le mai aranjez eu. Răspunsul lui m-a distrus: ”N-am de unde, caută un cămin de nefamiliști, ceva, nici eu nu am bani!”. Cum să-mi spună așa ceva? Are atâția bani, are și el două fete, crede că fericirea lui va fi infinită? Se dădea om cu credință în Dumnezeu și acum râde de mine?

Dar, deh, lui îi place să arunce cu bani doar la televizor, ca să-l vadă lumea!”, ne-a declarat, azi, cu mâhnire, Aurel Pădureanu. Totuși, artistul mai are o rază de speranță: ”Cred că mă va ajuta Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, la el, în Voluntari. Este frumos acolo, mă duc oriunde, să dea Dumnezeu să mă poată ajuta, este singurul primar care a fost impresionat de drama mea!”, a adăugat Aurel Pădureanu.

Urmăriți Impact.ro și pe