Soţia tânărului mort în explozia de la Petromidia îşi strigă durerea. Mesajul postat pe Facebook, sfâşietor: „Pedeapsa vine noaptea”

Badea Violeta 04.07.2021, 21:45
Soţia tânărului mort în explozia de la Petromidia îşi strigă durerea. Mesajul postat pe Facebook, sfâşietor: „Pedeapsa vine noaptea”

Olesea Atanasiu, soţia tânărului mort în explozia de la Petromidia, îşi strigă durerea. Femeia trece prin momente groaznice și simte că nu se poate trezi din acest coșmar. Soția văduvă la doar 33 de ani a postat un nou mesaj sfâșietor pe Facebook: „Pedeapsa vine noaptea”!

Soţia tânărului mort în explozia de la Petromidia îşi strigă durerea

Olesea Atanasiu, în vârstă de 33 de ani, se putea considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Femeia avea un soț iubitor și o fetiță superbă de doar  doi ani. Viața ei a luat o întorsatură totală vineri, 2 iulie, când soțul ei Iulian a murit nevinovat la locul de muncă.

La rafinaria Petromidia a izbucnit un incendiu violent, iar bărbatul a fost găsit fără suflare. Vestea a venit ca un șoc pentru Olesea Atanasiu. Femeia lucrează tot la Rompetrol. Văduva de 33 de ani este nevoită să-și crească singură copilul și își strigă durerea pe o rețea de socializare.

Sotia tanarului mort in explozia de la Petromidia isi striga durerea
Sotia tanarului mort in explozia de la Petromidia isi striga durerea

Mesajul postat pe Facebook, sfâşietor: „Pedeapsa vine noaptea”

Olesea Atanasiu spune că îi este foarte greu noaptea și descrie în detaliu cât de greu îi este să treacă peste această tragedie. Femeia încearcă să se controleze în fața fiicei ei de numai doi ani, deoarece nu vrea să o afecteze cele întâmplate. Iată mesajul postat de femeie pe pagina sa de Facebook.

„Posibil că așa se face, posibil că asta e ca atunci când te întâlnești cu cineva pe drum, îl întrebi „ce faci”, dar nu mai aștepți răspuns la întrebare pentru că știi că va răspunde cu „salut, bine, tu?”. Așa și acum cu întrebarea „te pot ajuta cu ceva?” Sau aia „Dacă ai nevoie de orice apelează oricând”… Eu personal cred că ei nu știu ce zic…

Într-adevăr, e nevoie de ajutor, dar cam atunci când nimeni nu e disponibil, cam atunci când voi ăștia cu ajutorul v-ați pus la somn, și ați pus capul pe perna liniștiți sau sunteți deja la al treilea vis.
Ziua e bine, e mai liniște în suflet, sunt mulți oameni în jur, toată lumea vorbește, e acel furnicar de care nici gândurile nu ți le auzi, ziua o pot numi un fel de „amortizor al durerii”… Daaaaar pedeapsa vine noaptea.

Cică noaptea ar trebui să fie un sfetnic bun, vă zic eu, nu, nu e! Noaptea e acel moment când se închid ușile și acele sute de mâini întinse cu ajutoare dispar în ceață. Noaptea e acel moment când nu îți mai aparții, când vrei să plângi și să țipi până ar începe să îți sangereze corzile vocale de durere, dar nu poți pentru că te temi să nu trezești și sperii copilul și ajungi în punctul în care ești nevoit să țipi, să urli și să plângi în șoaptă…
P.S. așa arată iadul!!!”, a scris Olesea Atanasiu pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...