Cum arată acum soția lui Ștefan Bănică Jr, după ce și-a făcut prima intervenție estetică. Transformarea uimitoare a Laviniei

Iancu Andreea 05.06.2020, 17:12

Lavinia Pârva are cu ce se lăuda. Dincolo de faptul că este mama celui de-al treilea copil al lui Ștefan Bănică Jr., artista se bucură de noul său aspect fizic. Vedeta a mărturisit ce intervenție estetică și-a făcut, dar și cum se simte cu noua înfățișare.

Proaspătă mămică, cu un look nou

Vedeta a născut un băiețel sănătos, pe Alexandru, în luna mai a anului 2019. De atunci, soția lui Ștefan Bănică Jr. încearcă să își recapete formele care au consacrat-o. Deși nu era o adeptă a intervențiilor estetice, frumoasa brunetă a decis să își upgradeze look-ul. Astfel, Lavinia a ajuns pe mâna chirurgului estetician, după cum chiar ea povestește fanilor de pe Instagram.

Artista a mărturisit că și-a făcut o intervenție în zona bustului. Pe de altă parte, Lavinia se simte acum confortabil cu aspectul său fizic.

El este omul care mi-a câștigat toată încrederea atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului. Mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și siguranță!, a scris Lavinia pe Instagram.

Lavinia are numai cuvinte de laudă la adresa medicului său estetician Foto - Instagram
Lavinia are numai cuvinte de laudă la adresa medicului său estetician
Foto – Instagram

Lavinia Pârva nu este adepta operațiilor estetice

Vedeta nu și-a mai făcut modificări substanțiale până la această operație. Chiar Lavinia mărturisea că nu își dorește să se justifice cu privire la aspectul fizic sau la micile trucuri pe care le folosește.

În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine!

Totuși, Lavinia recunoaște că a apelat la programe de remodelare și de rejuvenare facială și corporală, dar minim invazive.

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!, declara anterior Lavinia.

Vedeta este de părere că orice femeie ar trebui să acorde atenție modului în care arată. Lavinia Pârva se bucură de frumusețea cu care a înzestrat-o natura și își iubește corpul, conform ciao.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...