Soția lui Mirel Rădoi l-a salvat pe actualul antrenor al naționalei. Mărturia pe care a depus-o în favoarea lui

Marian Cărăvan 14.09.2020, 11:25
Soția lui Mirel Rădoi l-a salvat pe actualul antrenor al naționalei. Mărturia pe care a depus-o în favoarea lui

Selecționerul naționalei de fotbal a României a fost salvat de soția sa. Aceasta a depus o mărturie în favoarea actualului selecționer al naționalei și astfel Mirel Rădoi a scăpat de acuzații.

Soția lui Mirel Rădoi l-a salvat pe actualul antrenor al echipei naționale

Dezvăluirile au fost făcute într-o carte dedicată actualului selecționer al echipei naționale. Cartea „The Leader”, dedicată lui Mirel Rădoi de Abdullah al Hajere, un fan al lui Al Hilal, prezintă o istorie nefardată a luptei fostului fotbalist pentru a izbândi.

Mirel Rădoi a jucat la Al-Hilal în perioada 2009-2011, astfel se explică apariția acestei cărți despre cel ce mai târziu avea să devină selecționerul echipei naționale de fotbal a României. Rădoi l-a impresionat pe unul dintre fanii formației saudite Al-Hilal, care i-a dedicat o carte din care aflăm lucruri interesante despre fostul fotbalist al Stelei și al echipei naționale.

Autorul cărții a prezentat și un moment mai delicat din viața lui Mirel Rădoi, un episod petrecut în 2001, care putea avea urmări grave pentru acesta și îi putea pune în pericol cariera. Dar, a avut un înger păzitor, chiar actuala sa soție, Viviana, care a depus mărturie într-un proces în care Mirel era acuzat că a comis un accident de cirulație în orașul natal, Drobeta Turnu Severin.

„A fost acuzat că a lovit un vecin la Severin, apoi că a dat cu Porsche-ul său peste un motociclist, accidentându-l. A scăpat, ulterior, de ambele acuzaţii. Actuala soţie şi alţi martori au depus mărturie în favoarea lui”, precizează fanul lui Al-Hilal în cartea sa.

Soția lui Mirel Rădoi l-a salvat pe actualul antrenor al echipei naționale
Soția lui Mirel Rădoi l-a salvat pe actualul antrenor al echipei naționale

Mirel Rădoi a debutat pe banca tehnică a Naționalei României

Mirel Rădoi a fost numit selecționer al echipei naționale a României în locul lui Cosmin Contra, actual antrenor al celor de la Dinamo. Cu el  selecționer, România a disputat deja două meciuri în Liga Națiunilor, la începutul acestei luni, iar bilanțul este pozitiv. Tricolorii au remizat pe Arena Națională cu Irlanda de Nord (scor 1-1), dar s-au impus apoi la Klagenfurt, cu 3-2 în fața Austriei. Cu patru puncte acumulate din primele două meciuri, România este lider în grupa din care mai face parte și Norvegia.

„Tot meritul îl au băieții. Eu și staff-ul nu am făcut nimic decât să le dăm încredere. Mai departe depinde doar de ei. În momentul în care vor exista rezultate nefavorabile, atunci noi suntem vinovați. Tot ceea ce înseamnă lucruri pozitive li se datorează jucătorilor”, a spus Mirel Rădoi după aceste meciuri.

România se pregătește acum pentru barajul cu Islanda, din play-off-ul pentru EURO 2020. Meciul se va disputa la Reykjavik, pe 8 octombrie. Dacă vor învinge, tricolorii vor disputa apoi meciul decisiv pentru calificarea la turneul final cu învingătoarea dintre Bulgaria și Ungaria.

Urmăriți Impact.ro și pe