Soția lui Dani Oțil a pozat în lenjerie intimă, la nici o lună de când a născut. Fanii au fost uluiți. ”Adio burtică”

Ana Anitoiu 27.09.2021, 21:32

Soția lui Dani Oțil a pozat în lenjerie intimă, acasă, la nici o lună de când a născut primul ei copil. Fosta Gabriela Prisăcariu și-a uimit fanii cu silueta pe care o are deja, fără să fi fost nevoită să facă prea mult efort pentru a-și reveni în formă. Unele persoane au criticat-o pentru fotografiile publicate.

Gabriela Oțil, criticată pe internet

Soția lui Dani Oțil, care a născut pe 11 septembrie, a publicat o fotografie în care apare în lenjerie intimă, cu un corset. Fotomodelul a scris în dreptul imaginii: ”Adio, burtică!” și a stârnit numeroase comentarii, dintre care unele negative. Alte persoane i-au luat apărarea și i-au apreciat frumusețea.

”Dă jos corsetul acela și mai vedem!”, ”Da, cum să nu, mai sunt mămici care am născut și știm că burtica nu dispare peste noapte. Și eu am lenjeria post cezariană și nici acum după cinci săptămâni de la naștere nu pot zice că arăt ca înainte”

”Hop și ea ca vedetele după naștere cu faimoasele corsete și fără burtă. Asta contează cel mai mult pentru ele. Penibilă” și ”Acum că ești mamă, din respect pentru tine și copilul tău, nu oferi postări semi-goală. Acum vorbim deja de altă dimensiune și stare fizică și sufletească. Totul devine mai intim și trebuie respectat”, au certat-o unii internauți.

Sotia lui Dani Otil a pozat in lenjerie intima, la nici o luna de cand a nascut. Fanii au fost uluiti. ”Adio burtica”
Dani Otil si sotia lui, la nunta lor

Dani Oțil, despre copilul lui

Recent, nici Dani Oțil n-a scăpat de critici, după ce a publicat încă o fotografie în care apare ținându-și fiul în brațe. Coprezentatorul matinalului de la Antena 1, ”Neatza cu Răzvan și Dani” a scris lângă imagine: ”Dacă ne închid din nou… Am jucărie (miroase a nou)”. Deschideți galeria foto de mai sus!

Însă, matinalul a fost criticat de câțiva internauți: ”I se irită pielea de bebe de la barba ta!” și ”În plus, nu este recomandat să sufli în nasul unui prunc de câteva zile, având imunitatea 0, oricât de drag ți-ar fi”.

De altfel, nu este prima dată când Dani Oțil și soția lui sunt criticați după ce publică imagini la ceva timp de când au devenit pentru prima dată părinți. La un moment dat, coprezentatorul matinalului Antenei 1 a vorbit cu ironie despre una dintre aceste situații.

”Am de zece zile bebeluș și mi-am dat seama ca există mulți ”specialiști” în neonatologie pe rețelele de socializare. M-au întrebat unii de ce am scos copilul afară? Că cică e prea devreme.

Cică 2-3 luni să nu îl scoți. Ieri am scos pentru prima ată bebelușul afară. Nici bine nu a pus soția un story pe Instagram, că o fană în loc să îi scrie prietenei ei că ia uite-o și p-asta scoate copilul așa devreme afară, i-a scris, de fapt, Gabrielei”, a spus Dani Oțil.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...