FOTO EXCLUSIV

Soţia lui Dan Voiculescu, schimbată total. Cum a fost surprinsă Liana Voiculescu de curând FOTO EXCLUSIV

Badea Violeta 17.03.2022, 11:25

Liana și Dan Voiculescu sunt împreună de aproape două decenii. Afaceristul a mai fost căsătorit anterior. Însă, din nefericire, prima sa soție, Sofia, a decedat în anul 2000. Nouă ani mai târziu, cuplul a adoptat o fetiță de 4 ani, pe Dana, care are acum vârsta de 23 de ani. Paparazii Impact.ro au fost, recent, pe urmele soției lui Dan Voiculescu și au surprins-o pe aceasta în timp ce se afla la cumpărături, după o vizită la salonul de înfrumusețare. Liana s-a transformat total. Iată cum arată acum!

Imaginile în care Liana Voiculescu e schimbată total. Cum a fost surprinsă soția afaceristului în public

Zilele trecute, Liana Voiculescu, soţia lui Dan Voiculescu, a fost surprinsă de paparazii Impact.ro. Aceasta a fost fotografiată după ce a făcut câteva cumpărături, în Băneasa.

Ulterior, partenera de viață a omului de afaceri s-a urcat în automobilul său, marca Audi, și s-a îndreptat către un salon de înfrumuseţare din Corbeanca.

Așa cum se poate observa și cu ochiul liber, Liana Voiculescu este transformată total. Aceasta a slăbit incredibil de mult și arată senzațional, iar părul și l-a aranjat cât mai simplu.

De asemenea, partenera de viaţă a lui Dan Voiculescu pare să fi apelat, recent, și la mici intervenții estetice care îi complimentează trăsăturile faciale.

Sotia lui Dan Voiculescu 4
Sotia lui Dan Voiculescu 

Drama prin care a trecut Liana Voiculescu

În anul 2014, Liana Voiculescu a trecut prin momente extrem de dificile, deoarece soțul ei a fost trimis după gratii. Un an mai târziu, aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit despre condamnarea fondatorului trustului Intact Media Group. Iată ce mărturisiri emoționante făcea partenera de viață a lui Dan Voiculescu.

„Consumul sufletesc ar fi imens. În clipa în care te gândești, de azi pe mâine, că a mai trecut o zi, Doamne, câte or mai fi, este cumplit.

Vrei să continui, trebuie să continui, când ai un copil adolescent la o vârstă dificilă, care trebuie să  înțeleagă că tata nu te-a părăsit, se va întoarce la noi. Ziua de 8 august 2014 a fost cumplită pentru mine, de-atunci trăiesc pe jumătate.

Dar îi multumesc lui Dumnezeu ca încă îl am, că e acolo și, într-o zi, va veni acasă la mine, la fetiță, la fetele lui, la nepoți. Și vom vom putea fi din nou o familie”, declara Liana Voiculescu, în anul 2015, în platoul emisiunii lui Adrian Ursu, „Secvential”.

Amintim că Dan Voiculescu a fost eliberat condiționat, în anul 2017, din Penitenciul Rahova, în urma executării a aproape trei ani din pedeapsa de 10 ani primită în dosarul „ICA”.

Urmăriți Impact.ro și pe