Soția lui Bill Gates a fost nevoită să accepte o înțelegere ciudată. Magnatul își petrecea un weekend pe an cu fosta iubită

Ana Ionescu 06.05.2021, 13:11
Soția lui Bill Gates a fost nevoită să accepte o înțelegere ciudată. Magnatul își petrecea un weekend pe an cu fosta iubită

Noi detalii picante ies la iveală după ce Bill Gates şi Melinda au anunţat că divorţează după 27 de ani de căsnicie. Se pare ca omul de afaceri avea nişte obiceiuri stranii, pe care, culmea, soţia sa le accepta fără niciun comentariu.

Ce făcea Bill Gates cu fost sa iubită în fiecare an

Se pare că Bill Gates a avut o singură mare iubire, pe care nu a putut-o uita niciodată. Mai mult, a menţinut o relaţie foarte apropiată cu fosta sa iubită pe parcursul căsniciei sale cu Melinda. Ann Winblad a fost femeia pe care Bill Gates a iubit-o enorm. Cei doi s-au despărţit în anul 1987, însă, chiar şi după ce au încheiat relaţia amoroasă, au menţinut o legătură strânsă şi chiar petreceau timp împreună în fiecare an, deşi ambii erau căsătoriţi. Astfel, soția lui Bill Gates a fost nevoită să accepte o înțelegere ciudată de-a lungul căsniciei sale cu fondatorul Microsoft.

Bill Gates petrecea un weekend pe an cu fost iubită. Ce făceau împreună

Bill Gates şi fosta sa iubită Ann Winblad petreceau în fiecare an un weekend prelungit împreună. Alegeau destinaţii precum Indonezia şi Germania şi făceau activități sportive, plimbări pe plajă și conversații lungi. Aceste întâlniri erau un mod de a-și împărtăși gândurile despre lume și despre ei înșiși.

Ann Winblad s-a căsătorit după despărţirea de Gates cu fratele actorului Kevin Kline, Alex Kline. Cu toate acestea, Melinda, soţia lui Gates, a trebuit să accepte încă de la începutul căsniciei această tradiţie, pe care cei doi foşti iubiţi au păstrat-o cu sfinţenie.

sotia lui bill gate nevoita sa accepte o intelegere ciudata
Bill Gates şi Ann Winbland

Gates i-a cerut aprobarea fostei iubite să se căsătorească cu Melinda

Ann a avut mereu o influenţă uriaşă asupra lui Bill Gates. Atât de mult conta părerea ei pentru el, încât, înainte să se căsătorească cu Melinda, i-a cerut aprobarea.

Gates şi Ann şi-au început relaţia în 1984, după ce s-au cunoscut la o conferinţă IT. Bill Gates mărturisea într-un interviu pentru revista Time din 1997 că el şi Ann sunt uniţi de pasiunea pentru biotehnologie.

“În timp ce am reflectat la acest pas, am sunat-o pe Ann şi i-am cerut aprobarea de a mă însura cu Melinda”, a mărturisit Gates.

“Am păstrat prietenia, împărtăşindu-ne constant gândurile despre lume şi despre noi înşine. Şi ne minunăm cum ne-am început aventura într-o industrie puţin cunoscută şi am ajuns în centrul unui univers fascinant”, a spus şi Ann Winblad.

Cine este Ann Winblad, fosta iubită a lui Bill Gates

Ann Winblad, acum în vârstă de 70 de ani, este o expertă în software şi o femeie de afaceri de succes. Nu are o avere la fel de mare precum a lui Bill Gates, însă valoarea acesteia se ridică la aproximativ 15 milioane de dolari.

Ann a fost consultant pentru IBM şi pentru Microsoft, şi a fondat compania de software Hummer Winblad. Pe vremurile când forma un cuplu cu Bill Gates, Ann câștiga mai mult decât el, însă pentru o scurtă perioadă de timp, declara ea pentru San Francisco Chronicle în 2005.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI