EXCLUSIV

Soția lui Benone Sinulescu, prima reacție după moartea artistului. ”N-a vrut la spital, îi era frică”. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 18.11.2021, 16:04
Soția lui Benone Sinulescu, prima reacție după moartea artistului. ”N-a vrut la spital, îi era frică”. EXCLUSIV

Benone Sinulescu a decedat astăzi, la vârsta de 84 de ani. Artistul avea probleme de sănătate de câteva luni bune. Acum, artistul a pierdut lupta cu moartea. Soția sa suferă enorm și se află singură în casă cu cadavrul marelui artist. Femeia aștepta firma de la pompe funebre.

Soția lui Benone Sinulescu, prima reacție după moartea artistului

Soția lui Benone Sinulescu suferă enorm, după ce marele artist a decedat în urmă cu scurt timp. Femeia a vorbit în exclusivitate cu reporterii Impact.ro și a spus exact ce se va întâmpla cu trupul artistului acum.

”Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, ne-a declarat soția lui Benone Sinulescu.

Artistul s-a temut să meargă la spital

Problemele se sănătate au început pentru Benone Sinulescu în urmă cu câteva luni, când marele artist a fost găsit leșinat în casă. Soția sa a decis atunci să fie dus la un centru paleativ, unde însă nu îi merge bine deloc. La insistențele mai multor vedete, soția a decis să-l transfere la un spital, unde medicii au făcut totul pentru ca artistul să-și revină.

După analize și după un tratament intensiv, marele artist trecuse de tot ce era mai rău. Fusese apoi externat și se recupera bine. Problemele de sănătate au reapărut însă, iar artistul s-a temut pur și simplu să mai meargă la spital, din cauza fricii de temutul virus covid. Astfel, el și-a găsit sfârșitul pe perna sa, în urma unei pneumonii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...