Sorana de la A.S.I.A nu și-a revenit nici azi după trauma trăită în adolescență. ”M-a atacat dintr-o dată”

Iancu Andreea 08.01.2021, 16:37

Una dintre membrele ale celebrei trupe de fete a trecut printr-o adevărată traumă pe când era doar o adolescentă. Sorana de la A.S.I.A a povestit despre un eveniment nefericit, care a marcat-o până în ziua de astăzi. Vedeta a dezvăluit ce s-a întâmplat în adolescența sa, înainte de a deveni celebră.

Cu ce traumă se confruntă Sorana de la A.S.I.A încă din adolescență

Fosta solistă este una dintre vedetele de care tinerii născuți în jurul anilor ’90 își amintesc cu plăcere. Piesele A.S.I.A au rămas unele dintre preferatele românilor, care încă le adaugă în playlist la petreceri. Dintre toate cele patru fete care s-au aflat în componența trupei, Sorana de la A.S.I.A poate fi considerată cea mai exotică prezență. Iar acest fapt se datoreacă originilor sale. Frumoasa solistă provine dintr-o familie în care mama este pe jumătate româncă și jumătate italiancă, tatăl vedetei este arab, iar în mod spectaculos, prima limbă pe care a vorbit-o Sorana a fost germana.

Recent, în cadrul emisiunii „Distracțiile lui Cazacu”, de la TVR 2, ce poate fi urmărită sâmbătă, 9 ianuarie de la ora 23:00, vedeta a povestit un moment mai puțin plăcut din copilăria sa. Sorana a mărturisit că a trecut printr-o experiență traumatizantă, care o afectează chiar și astăzi. În jurul vârstei de 12 ani, Sorana a fost atacată și lovită de un bărbat în scara blocului în care locuia. Deși astăzi a ajuns la 35 de ani, artista încă evită să urce în lift cu persoane străine.

Era de Paște, veneam de la verișoarele mele, la două stații distanță de mine, nu era ceva foarte departe, și m-a abordat un domn. Știam foarte clar de la mama mea. Nu intri în discuții cu străinii, nu le spui pe unde stai… În momentul în care am intrat în bloc, eu stăteam la etajul I, dintr-o dată m-a atacat…, a povestit Sorana de la A.S.I.A.

Fosta solistă A.S.I.A și-a descoperit un nou hobby
Fosta solistă A.S.I.A și-a descoperit un nou hobby

Vedeta și-a descoperit o nouă pasiune artistică

A încercat muzică, televiziune și design vestimentar, însă a realizat că niciuna dintre acestea nu o face complet fericită. După ce a încercat să revină în televiziune, participând la numeroase show-uri îndrăgite de români, Sorana Darclee a trecut la o nouă pasiune artistică. Fosta solistă de la A.S.I.A a descoperit că elementul care lipsea din viața sa era pictura. Astfel, frumoasa vedetă s-a apucat de pictat, iar acest lucru o face extrem de fericită. Într-o postare mai veche de Facebook, Sorana a mărturisit care a fost momentul în care a realizat ce iubește cu adevărat.

And so it begins….
Cred ca avem vreo 3 ani, cand pentru prima data am fost asezata in fata unui sevalet, de catre o prietena de-ale mamei mele, pictorita de meserie. Desi nu am avut curajul sa ating minunatiile din jurul meu, mi-a ramas acea imagine, intiparita in minte.
Am ales muzica, televiziunea si pentru multi ani, am lasat acea poza din mintea mea, sa zaca precum o naluca care ma tot striga din cand in cand.
Simteam ca vreau ceva dar nu stiam ce, si astfel m-am trezit alergand printre culori, intr-o cautare permanenta a folosintei lor. Am incercat design vestimentar…dar nu era acel lucru care ma striga. Design de incaltaminte dar nu era nici asta.
M-am intors printr-o intamplare la designul interior, cu un proiect de suflet, unde a trebuit sa pictez foarte mult. “Deci aici erai”
Cand imi deschid tuburile de culori, aud acea voce care ma tot striga. De acolo suna de atatia ani si acum ca in sfarsit te-am gasit, nu o sa te paresesc vreodata.
Pictura imi e oxigenul si hrana. Ma odihnesc in timp ce pictez si cu cat pictez mai mult, cu atat ma simt mai “eu”.
Drumul abia aici imi incepe si o sa fie un drum lung.
Curand #darcleegallery

Între timp, Sorana și-a creat o pagină de Instagram dedicată lucrărilor sale, pe care le împărtășește cu cei care apreciază munca sa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...