Sorana Cîrstea, prima jucătoare de tenis din lume care a cerut să-i fie sancționat antrenorul. Dialogul uimitor cu arbitrul meciului

Cristian Cojocaru 06.02.2021, 16:11
Sorana Cîrstea, prima jucătoare de tenis din lume care a cerut să-i fie sancționat antrenorul. Dialogul uimitor cu arbitrul meciului

Scene mai puțin obișnuite s-au petrecut în cazul turneului de tenis din Australia. Prima jucătoare de tenis din lume, Sorana Cîrstea, a cerut sancționarea antrenorului după ce acesta a încercat să îi dea sfaturi tenismenei.

Prima jucătoare de tenis din lume, Sorana Cîrstea a cerut sancționarea antrenorului

Tensiunea din cadrul Australian Open a făcut ca unii jucători să aibă reacții mai puțin obișnuite. În cel de-al doilea set, scene incredibile s-au petrecut între antrenorul Soranei Cîrstea și aceasta. Adrian Cruciat a încercat să vină cu câteva sfaturi din tribună pentru jucătoarea de tenis, lucru deloc apreciat de Cîrstea.

Dialogul dintre cei doi a fost unul destul de tensionat, tenismena cerând chiar sancțiunea propriului antrenor. Jucătoarea i-a transmis lui Cruciat  „Taci din gură, taci, taci din gură!”. Aceasta nu s-a oprit aici și a venit cu o cerință incredibilă.

„Puteți să-i dați un avertisment? Vorbește nonstop! El e acolo, eu sunt aici. I-am zis de 10 ori să tacă”, s-a plâns Sorana arbitrei de scaun.

Sorana a fost întrebată de scaunul de arbitru „Vrei să-i dau un avertisment antrenorului tău?”, răspunsul jucătoarei fiind „Știu, dar spuneți-i să tacă! I-am spus de 10 ori, nu mai pot”.

Adrian Cruciat a încercat să vină cu câteva sfaturi din tribună pentru jucătoarea de tenis
Adrian Cruciat a încercat să vină cu câteva sfaturi din tribună pentru jucătoarea de tenis

Cum a decurs meciul împotriva lui Ann Li

Comentatorului nu i-a venit să creadă cele întâmplate pe teren, menționând că așa ceva nu a mai văzut.

„Da, mărturisesc că aşa ceva nu am văzut, încă nu am văzut sau poate s-au mai întâmplat cazuri, dar eu nu am păţit, în anii de comentariu. Sorana i-a cerut arbitrei de scaun să-l avertizeze pe Adi, pe antrenorul ei, pentru că vorbeşte non-stop!”, a afirmat Cristi Mândru, comentatorul Digi Sport, după ce a asistat la această reacție a sportivei.

Meciul a început în avantajul româncei, conducând cu 2-0, ajungând să comită ulterior din ce în ce mai multe greșeli. Ann Li a profitat de avantaj și a intors scorul în favoarea sa, impundu-se cu scor de 6-3. Sorana a devenit din ce în ce mai nervoasă în cel de-al doilea set, transmițându-i antrenorului că nu știe cum să procedeze pe teren.

În dorința de a ajuta, Cruciat a venit cu câteva sfaturi, care au fost deloc mulțumitoare pentru sportivă. Aceasta a cerut sancționarea antrenorului. Jucătoarea din Târgoviște a reușit să câștife un singur game în actul secund, iar meciul a luat sfârșit după o oră de joc. Scorul a fost 6-3, 6-1 în favoarea lui Ann Li

În cele din urmă, meciul s-a încheiat cu victoria clară a lui Ann Li, scor 6-3, 6-1. Americana urmează să se duleze în semifinală cu compartrioata sa, Jennifer Brady, locul 24 WTA.

Urmăriți Impact.ro și pe