EXCLUSIV

Sora și impresarul lui Petrică Mâțu Stoian, împăcare-surpriză la 3 luni de la decesul solistului! ”Nu ne certăm pe lucruri” EXCLUSIV

Carmen Andrei 08.02.2022, 17:05

Maria Tărchilă, sora regretatului solist de muzică populară, și impresarul Doru Gușman s-au aflat într-un teribil război al declarațiilor, după decesul lui Petrică Mâțu Stoian. Iată însă că, la trei luni de la tragedia care a îndurerat o țară întreagă, ei au decis să facă pace. Maria ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre împăcarea cu Doru Gușman, căruia îi adusese multe acuze: ”Doru Gușman m-a chemat la parastas printr-un sms. Am crezut inițial că a greșit numărul de telefon”.

”Doru Gușman m-a chemat la parastas printr-un sms. Am crezut inițial că a greșit numărul de telefon!”

Sora lui Petrică Mâțu Stoian a pus punct neînțelegerilor cu impresarul Doru Gușman, după teribilul scandal pe averea solistului. Marea împăcare a avut loc într-o zi importantă, la parastasul de trei luni. Maria ne-a declarat, în exclusivitate pentru impact.ro.

”Doru a fost cu ideea să facă parastasul de trei luni, eu nici nu știam că se face. M-a chemat la parastas printr-un sms. Am crezut inițial că a greșit numărul de telefon. Apoi, dacă a văzut că nu răspund, m-a sunat. Mi-a zis așa: ”Uite, eu fac pomenire de 3 luni pentru Petrică, dacă vreți vă aștept la parastas!”.

Am sosit de la Arad la Craiova. S-a făcut o slujbă, acolo, la mormânt, unde s-au împărțit pachete cu mâncare. Apoi, am vrut să plec spre casă, dar Doru ne-a invitat la masă, în casa în care a locuit Petrică. Am zis să nu-l refuz, să creadă că-s nepoliticoasă, era pentru fratele meu.

A fost o masă cu câteva persoane, ca-n pandemie, cu niște cunoștințe. Am fost și cu o nepoată, căci sora mea este în Germania, la muncă. S-au servit sarmale, aperitive, friptură, cozonac, tot ce îi plăcea lui Petrică să mănânce”, ne-a declarat Maria Tărchilă, în exclusivitate pentru impact.ro

Maria Tarchila
Maria Tarchila

”Casa din Craiova în care a locuit Petrică nu o moștenește nimeni, e de patrimoniu!”

Femeia îndoliată așteaptă să se rezolve lucrurile încurcate privind succesiunea pe averea lui Petrică Mâțu Stoian.

”Eu nu am nimic cu Doru Gușman, nu ne certăm pe lucruri, vedem cine și ce are dreptul, ce este și ce nu este. Eu trebuie însă să-mi iau lucrurile din casa din Craiova, în care a locuit Petrică.

Acea casă însă am înțeles că e de fapt a statului, e de patrimoniu. Iar alte case nu știu să fi avut, mai e doar casa noastră de la țară”, ni s-a mai confesat Maria, pentru impact.ro

Sora lui Petrică Mîțu Stoian cere aflarea adevărului: ”Să iasă la iveală ce s-a întâmplat şi să nu mai moară nimeni”

Maria Tărchilă povestea cu durere, într-un interviu pentru PRO TV, despre ultimele ore de viață ale solistului Petrică Mâțu Stoian, care își presimțise sfârșitul.

”Mi-a zis: ”Sor-mea, uite şi tu cum am ajuns!” Zic: ”Taci, că te faci bine. Tu eşti puternic!”. Şi atunci el a spus că nu mai poate.

Nu mai credea că se face bine. Eu am imaginea aceea de la spital, sper că pot să o pierd, pentru mine rămâne cel mai iubit om. Dacă nu se ducea la clinică, ar mai trăit mult şi bine. Să iasă la iveală ce s-a întâmplat şi să nu mai moară nimeni”.

Petrică Mâțu Stoian a încetat din viață pe 6 noiembrie 2021, la Spitalul de Urgență Reșița, după un tratament hiperbaric efectuat la o clinică. Avea 61 de ani…

Urmăriți Impact.ro și pe
Carmen Andrei
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...