EXCLUSIV

Cine este și cum arată Eugen Frumosu, sosia lui Petrică Mîțu Stoian: „Vreau să îi duc melodiile mai departe”. EXCLUSIV

Iulia Statie 01.02.2022, 17:50
Cine este și cum arată Eugen Frumosu, sosia lui Petrică Mîțu Stoian: „Vreau să îi duc melodiile mai departe”. EXCLUSIV

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a îndurerat o țară întreagă, Artistul era extrem de iubit de milioane de români și nu se ferea de gesturile frumoase. Puțini știu că regretata stea de pe scena românească are o sosie, pe Eugen Frumosu. Cântărețul l-a luat pe bărbat sub aripile sale și l-a ajutat de-a lungul timpului.

Eugen Frumosu, sosia lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri despre relația pe care o avea cu celebrul cântăreț

Eugen Frumosu seamănă izbitor cu regretatul Petrică Mîțu Stoian, astfel că numeroși internauți au crezut că nu văd bine în momentul în care au apărut mai multe videoclip-uri cu aceasta în mediul online. Bărbatul împărtășește aceeași pasiune cu regretatul artist, anume muzica.

„Lucrez la fabrica de mobilă, dar sunt pasionat de muzică. Eram prieteni foarte buni, venea din Târgu Jiu în Craiova ca să se tundă, să se aranjeze, la coafor ne-am întâlnit. Când m-a văzut, m-a pus să îi cânt toate melodiile. I-am zis că îmi plac foarte mult cântecele lui și l-am întrebat dacă mă lasă să îi cânt melodiile. Când a auzit cum cânt, a zis că nu îi vine să creadă așa ceva, așa că m-a trimis la școala populară”, ne-a spus, în exclusivitate pentru Impact.ro, Eugen Frumosu.

Eugen Frumosu si Petrica Mitu Stoian
Eugen Frumosu si Petrica Mitu Stoian

Petrică Mîțu Stoian, gesturi superbe pentru sosia lui

Eugen Frumosu era foarte apropiat de Petrică Mîțu Stoian, astfel că artistul îl susținea financiar ori de câte ori îl vedea. Cel care seamănă leit cu regretatul cântăreț a fost extrem de afectat de moartea prietenului său, recunoscând că a încercat să îl sune până în ultima clipă.

„De fiecare dacă când ne vedeam, îmi dădea câte un milion. Ne-a dus cu mașina și pe mine, dar și pe soția mea, Carmen, până la scară. Nu am știut că o să moară, am vorbit cu două săptămâni înainte să meargă la clinică, dar nu știam că o să meargă, nu mi-a zis nimic. Nu am fost la înmormântare, am avut prea multă treabă, nu am putut să plec. Am stat și peste program atunci. M-a afectat moartea, nu mi-a venit să cred. Am încercat să îl sun seara când am aflat că este la terapie intensivă, dar nu mi-a răspuns nimeni. Vorbeam la telefon, pe Facebook, vorbeam des.”, ne-a mai spus Eugen Frumosu.

„Mă confunda lumea pe stradă cu dânsul”

De asemenea, Eugen Frumosu a punctat că au existat momente în trecut în care fanii l-au confundat cu Petrică Mîțu Stoian. Acesta speră să îi ducă mai departe piesele regretatului artist pentru a alina dorul fanilor, mai ales pentru că a fost înzestrat cu un talent aparte:

„Vreau să îi duc melodiile mai departe, să le alin puțin dorul fanilor. Când mă aude lumea cântând, mă felicită. Mă confunda lumea pe stradă cu dânsul. Înainte să o cunosc pe soția mea, veneam de la coafor, mă îndreptam către o petrecere. Eram îmbrăcat cu un costum ca al său. M-au strigat pe stradă, iar când m-am întors, mi s-a zis: Vai, dar ce semănați cu domnul Petrică!”.

Ce vrea să facă în continuare

Eugen Frumosu își dorește să își construiască o frumoasă carieră în muzică, mai ales pentru că a avut parte de susținerea lui Petrică Mîțu Stoian încă de la o vârstă fragedă. Bărbatul speră să strângă o bază de fani numeroasă pentru ca visul său să se îndeplinească.

„Am zis că o să le caut pe surorile lui, poate o să mă lase să cânt din repertoriul lui. Aș vrea să am ceva să pun și pe un CD. Nu trebuie să îmi dea mie, să dea la casa de discuri. Eu am un CD scos în 2009, dar sunt doar 3 melodii. El își dorea să îi duc mai departe piesele, m-a îndrăgit foarte mult. În ultimul an de liceu m-a chemat să cântăm împreună, dar nu m-a lăsat mama. Petrică Mîțu Stoian voia să îmi plătească școala. Vreau să mă lansez în muzică, dacă apuc să apar la televizor o să mă cunoască lumea. Am urcat cu el pe scenă, la Severin. Păstrez cămașa și brâul din partea sa. Cred că o să îmi dea acceptul surorile sale, am văzut că nu sunt rele, o să le fiu recunoscător. Mi-am tăiat dintele ca să am zâmbetul ca al său și am vrut să îmi fac un tatuaj mare cu chipul său pe spate, dar nu am mai apucat”, ne-a mai spus acesta.

Totuși, Eugen Frumosu se confruntă și cu anumite critici din partea internauților, însă s-a decis să nu plece urechea la gurile răutăcioșilor. Sosia lui Mîțu Stoian are un mic secret pentru a duce mai departe amintirea regretatului cântăreț fără probleme: îi blochează pe toți cei care nu au nimic frumos de spus!

Urmăriți Impact.ro și pe