Sora Danei Roba, apel disperat. Ce se întâmplă cu fosta iubită a lui Guță după ce a fost operată

Beatrice Dumitru 07.06.2023, 23:08
Sora Danei Roba, apel disperat. Ce se întâmplă cu fosta iubită a lui Guță după ce a fost operată

Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, trece printr-un coșmar. Ea se află în stare critică în spital, după ce fost lovită de soțul ei cu ciocanul în cap. Medicii luptă să-i salveze viața, iar sora sa a făcut un apel disperat și cere ajutorul oamenilor. De ce are nevoie aceasta și ce le-a spus anchetatorilor.

Cum poate fi ajutată Dana Roba

Dana Roba a fost victima unui caz extrem de grav de violență domestică și a fost operată timp de nouă ore după ce soțul a lovit-o cu ciocanul și i-a provocat leziuni severe în zona craniului, în urma unei discuții mai aprinse. Starea brunetei este una critică, și acum, mai mult ca nicioată, are nevoie de ajutorul oamenilor.

Lidia, sora Danei Roba, a făcut un apel public prin care a cerut ajutorul tuturor românilor, în special celor din diaspora. Makeup-artista se zbate între viață și moarte și are nevoie de un medicament care se găsește peste hotare, mai exact în Ungaria. „Dana are nevoie de acest medicament. Medicamentul se găsește în farmacie în Ungaria… Avem nevoie de ajutorul vostru”, a scris sora Danei Roba, pe rețelele de socializare.

Sora Danei Roba, apel disperat. Ce se întâmplă cu fosta iubită a lui Guță după ce a fost operată
Dana Roba este makeup-artist în Timisoara.

Ce le-a spus Dana Roba anchetatorilor

Anchetatorii au putut să vorbească cu Dana Roba, chiar dacă aceasta își poate mișca doar un picior și ochii. În aceste condiții, ea a răspuns întrebărilor prin clipitul ochilor și a confirmat că soțul său a lovit-o în timp ce dormea. În timpul audierilor, bărbatul declarase că s-au bătut parte în parte.

După acest incident, Daniel Balaciu, soţul Danei Roba, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Agresiunea a avut loc chiar în apartamentul conjugal în prezenţa celor două fetiţe minore, iar alarma a fost dată de vecini care au auzit țipetele disperate ale vedetei.

Este într-o stare critică în continuare, este foarte grav, e la ATI. Oamenii care vor și sunt alături de noi să se roage pentru ea, să spună o rugăciune, este suficient”, a spus sora Danei Roba, potrivit Spynews.

Dana Roba și Daniel Balaciu s-au căsătorit în 2016, după doar trei luni de relație, și au împreună două fetițe. Makeup-artista voia de mai multă vreme să se despartă de soțul său, iar de câteva săptămâni nu mai purta verigheta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...