EXCLUSIV

Soprana – femeie de serviciu, de la Românii au Talent a renunțat la munca de jos după ce Andra i-a dat Golden Buzz. Din ce trăiește acum. EXCLUSIV

Oana Pascaru 17.06.2021, 17:34

Viața Paulei Rad s-a schimbat radical, după participarea cu succes la concursul “Românii au Talent”( PRO TV), ediția din 2017. Tânăra cu voce de aur țintește acum tot mai sus, pe plan profesional, pregătindu-se pentru o carieră muzicală, ca solistă de operă. În plus, câștigă bani ca profesoară: ”Fac meditații, cu copilașii, la pian și chitară, predau canto acasă”, ne-a spus Paula, pentru impact.ro.

Cu ce se ocupă acum soprana – femeie de serviciu de la Românii au Talent

Vă mai amintiți de Paula Rad, tânăra solistă de dragul căreia jurata Andra a apăsat butonul ”Golden Buzz” și a trimis-o direct în semifinală?  Artista a impresionat o țară întreagă nu numai cu vocea, ci și cu emoționanta poveste de viață. Deși absolvise o facultate de specialitate și avea 11 ani de canto, Paula nu-și găsise un loc de muncă în domeniu, fiind refuzată chiar și de cei de la Opera Română, astfel că o vreme și-a câștigat existența ca femeie de serviciu.

Nici cei de la Opera din Cluj nu i-au oferit un post: ”Într-adevăr, a fost la o audiţie, cred că era prin 2014. Ca Paula Rad sunt zeci de soprane pentru că vocea de soprană este cel mai des întâlnită. Paula are, spre deosebire de alte soprane, un volum de luat în considerare, are decibeli în voce, eu o cunosc de la Conservator. Când a venit la audiţia de la Operă nu a dat tot ce a putut, pentru că fusese răcită săptămâna respectivă. Audiţia nu a fost extraordinară. A fost o audiţie care îi reliefa vechile calităţi”, declara directorul Adrian Morar, pentru adevarul.ro.

Cu ce se ocupa acum soprana – femeie de serviciu de la Românii au Talent
Cu ce se ocupa acum soprana – femeie de serviciu de la Românii au Talent

 ”Fac meditații, acasă, cu copilașii, la pian și chitară, predau și canto”.

Însă, după ce a cunoscut succesul, în cadrul show-ului de talente, viața Paulei Rad s-a schimbat radical. A renunțat să mai lucreze ca femeie de serviciu, loc de muncă unde câștiga lunar 2.000 de lei. Ea ne-a spus cum se descurcă, acum, pe plan financiar: “Nu am mai avut spectacole în perioada aceasta. Însă, fac meditații cu copilașii la pian și chitară, predau și canto acasă. Nu mi-am cumpărat încă o locuință a mea. Stau tot în Cluj, nu m-am mutat în alt oraș”, a menționat Paula, pentru impact.ro

Andra a lăudat-o pe Paula, pentru prestația din competiție: ”A fost de aur și de data asta. Mi s-a părut că vocea ei ne-a înălțat. Ce o fi în sufletele celor pentru care ai făcut curățenie? S-or gândi și ei uite-o pe asta, a noastră? Să-ți ajute Dumnezeu să câștigi marele premiu!”, a spus celebra solistă. Iar colega ei de jurizare, Mihaela Rădulescu, a adăugat: ”Paula, se pare că te simți din ce în ce mai bine pe scenă. Noi ți-am schimbat deja viața. Tu meriți să fii pe scenă. Bravo ție! Bravo, Andra!”. Paula a fost impresionată de laude și de aplauze: ”Este foarte mare lucru să fii plăcut. Îți dă foarte mare încredere. Trăiesc această magie de la ”Românii au talent”. Sunt foarte mândră de mine, de ce am realizat. Chiar cred că această seară o să-mi schimbe destinul”, a declarat solista, înainte de finală.

Urmăriți Impact.ro și pe