VIDEO

Sonia Trifan a devenit mai înțeleaptă după divorțul dureros de fotbalistul Andrei Neagoe: „Ne alegem noi prost bărbații”. Ce probe de foc trebuie să treacă viitorul soț. VIDEO EXCLUSIV

Alexandru Catalan, Dan Grecu 16.12.2022, 19:01

Pentru creatoarea de modă Sonia Trifan, 2022 nu a fost deloc un an ușor. E cel în care a trebuit să renunțe la un mariaj de cinci ani, cu fostul fotbalist Andrei Neagoe, pe care îl considera alesul inimii, pentru întreaga viață. Sonia Trifan susține, în interviul exclusiv pentru Impact.ro, că o parte din vină o poartă chiar ea: „Astăzi cred că ne alegem noi prost bărbații. Poate m-am grăbit prea tare! Fiecare bărbat are parte de perechea sa. Trebuie doar să se găsească și să iubească. Însă trebuie să evităm să ne grăbim”.

Ideea unei mici schimbări

Ea consideră, la „fix un an” de la pronunțarea divorțului, produs la notar, că a venit și vremea unei mici schimbări și este departe de a renunța la ideea de a avea propria familie.

„Nu cred că în acest an am ieșit măcar la o cafea. M-am adâncit în muncă și, din fericire, asta mi-a făcut bine. Dar lucrurile nu pot continua la nesfârșit! Îmi plac bărbații galanți. Așa că cel care va dori să se afle în compania mea va trebui să știe să glumească, fiindcă nu-mi plac bărbații rigizi, să știe să-mi aducă flori, fiindcă fiecărei fete îi place să primească flori!”, mărturisește Sonia Trifan.

Crede că bărbații și femeile și-au cam încurcat rolurile

Pe de altă parte, Sonia Trifan avertizează și asupra unei schimbări în societate.

În ziua de azi s-au cam încurcat rolurile. Bărbații tind să se feminizeze, iar femeile să devină masculine. Poate prea mult, din ambele direcții și cred că aici am eu o problemă!”, indică ea unul dintre lucrurile care nu-i convin. Asta și fiindcă crezul ei familial e unul tradițional: „Mi-a plăcut să fiu soția cuiva, să am soțul meu! Nu am de gând să-mi schimb părerea. Însă nu mă voi mai grăbi, asta e sigur! Voi aștepta, chiar dacă pentru asta va trebui să suport o lungă așteptare. În fapt, oricât de lungă va fi acea așteptare, nu voi fi niciodată singură!”.

Anul viitor, e așteptată pe covorul roșu, la Miami

Dacă 2022 a fost unul extrem de zgârcit cu ieșirile în societate, creatoarea de modă și-a promis că starea de fapt se va modifica anul viitor. Ba mai mult, în iunie 2023 se va produce un eveniment foarte important al carierei sale profesionale.

Anul viitor, în vară, va avea loc un lucru care ar fi trebuit să se producă în iunie 2020, dar care, din cauza pandemiei, a fost atunci amânat. În iunie 2023 mă voi afla pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Miami. Voi fi singurul creator de modă din Europa, nu din Europa de Est. De-abia aștept acea zi care-mi va aduce și o confirmare profesională, nu doar o mare bucurie!” ne-a mai sous Sonia Trifan.

Urmăriți Impact.ro și pe