Despărțire șoc în showbizul românesc! Au divorțat în secret, după 5 ani de căsnicie

Badea Violeta 27.04.2022, 13:26

Divorț șoc în showbizul românesc! Un cuplu celebru din țara noastră s-a despărțit în mare secret după cinci ani de mariaj. Cele două persoane publice ar fi început să aibă neînțelegeri încă de acum doi ani de zile, însă au sperat că vor reuși să-și salveze căsnicia. Despre cine este vorba veți afla în rândurile următoare.

Cuplul din showbiz care a divorțat oficial

După cinci ani de căsătorie, Sonia Trifan și soțul său, fotbalistul Adrian Neagoe, au decis să se separe. Divorțul s-a oficializat în luna decembrie a anului trecut, însă gurile rele spun că relația celor doi s-ar fi terminat, de fapt, în urmă cu doi ani de zile.

Neînțelegerile celor doi ar fi pornit de la infidelitatea bărbatului, însă zvonurile nu au fost niciodată confirmate. Cea care neagă totul este chiar celebra creatoare de modă. Potrivit spuselor sale, ruptura s-a produs din cauza diferențelor de opinie.

„Da, am divorțat, însă nu am vrut să fac un subiect din viața mea privată niciodată. Consider că tot ce am de spus până acum am exprimat prin creațiile mele, prin moda pe care am propus-o femeilor din România. Sunt o persoană asumată, nu îmi ascund problemele sub preș, asa cum am văzut prin anumite comentarii, așa că am să fiu eu cea care spune adevărul.

Am trăit o poveste de dragoste foarte frumoasă cu Andrei, dar, din păcate, iubirea noastră nu a fost mai puternică decât diferențele de opinie. Nu ne-am despărțit din cauza vreunei femei, nu am știut de vreo legătură paralelă și nici măcar nu am simțit vreo trădare din partea fostului meu soț, ci separarea a venit pe fondul diferenței de mentalitate și a visului fiecăruia dintre noi.

Am divorțat la notar, în ianuarie, însă, în mod paradoxal pentru unii care nu știu decât să arunce piatra, am rămas prieteni, ne ajutăm profesional, ne vedem zilnic și…niciodată să nu spunem niciodată pentru ce va urma.”, a declarat Sonia Trifan, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Sonia Trifan si Adrian Neagoe

Sonia Trifan ar fi fost înșelată de fotbalist

Creatoarea de modă ar fi fost trădată de fostul ei soț, motiv pentru care a ales să pună punct mariajului de cinci ani. Cel puțin asta susțin apropiații Soniei Trifan, potrivit Click.ro

De altfel, fotbalistul s-ar fi mutat deja cu noua sa parteneră. Amintim că Sonia Trifan și Adrian Neagoe și-au unit destinele în 2016 și nimic nu prevestea separarea celor doi. De asemenea, creatoarea de modă și-ar fi dorit foarte mult să devină mamă, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...