Soldații ucraineni au dat peste un camion militar lăsat în urmă de armata rusă. Ce au putut să găsească la bucătărie

Stan Filon 02.04.2022, 08:10
Soldații ucraineni au dat peste un camion militar lăsat în urmă de armata rusă. Ce au putut să găsească la bucătărie

Soldații ucraineni au dat peste un camion militar abandonat de armata rusă. Cu această ocazie, s-a aflat ce mănâncă soldații ruși trimiși de Vladimir Putin să cucerească Ucraina. Mașina de război era dotată și cu o bucătărie, iar astfel s-a văzut ce provizii aveau militarii ruși care au fost nevoiți să plece și să abandoneze utilajul de război. Militarii ucraineni au postat imediat imaginile pe Internet.

Ce mănâncă soldații ruși pe frontul din Ucraina

Imagini cu bucătăria unui camion militar rusesc s-au viralizat, după ce au fost publicate de armata ucraineană pe Internet. Militarii au intrat în bucătăria camionului, după ce l-au capturat și imediat au pus mâna pe telefoane, atunci când au văzut „meniul” soldaților ruși. Au urcat imediat imaginile pe rețeaua socială Reddit.

Au fost cazuri când militarii ruși capturați aveau mâncare expirată asupra lor sau aveau doar ciocolată și zahăr. Ei bine, altfel stă treaba atunci când soldații ruși sunt dotați cu bucătării mobile, cum este cazul camioanelor de război. Aici, soldații ucraineni au găsit rezerve de cartofi, ceapă și murături. Atât aveau soldații ruși în bucătărie. Spaţiul de depozitare, podeaua şi dulapurile erau ticsite de provizii consistente de cartofi, ceapă şi borcane de murături. Au mai găsit și o cutie plină cu diferite condimente.

Ce mananca soldatii rusi pe frontul din Ucraina
Ce mananca soldatii rusi pe frontul din Ucraina

Soldați ruși prinși la furat de găini

Un utilizator a descris imaginile ca fiind un veritabil restaurant „Bubba Gump” (referinţă la un personaj din „Forrest Gump” care a avut ideea deschiderii unui restaurant care să servească fructe de mare de cartofi – prăjiţi, copţi şi fierţi). Un altul a notat că totuşi soldaţii ruşi mai primesc şi altceva, nu doar cartofi. „Cel mai probabil ingredientele pentru mâncare sunt depozitate într-un alt camion”, a scris el.

În urmă cu câteva zile, soldații ruși au fost filmați în timp ce furau găini din curtea unui ucrainean. Nimeni nu a avut curaj să iasă să-i „muștruluiască” pentru gestul făcut, însă imaginile au ajuns pe Internet. Așadar, militari respectivi au avut la cină pe lângă cartofi, ceapă, murături și o găină.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...