Oana Roman, decizie radicală după despărțirea de Marius Elisei. Ce schimbare plănuiește să facă. „E mult prea mult”

Stan Filon 16.03.2023, 08:52

Oana Roman, decizie radicală după despărțirea de Marius Elisei! Mezina lui Petre Roman s-a trezit doar cu fiica ei într-o casă foarte mare, greu de întreținut. Chiar dacă facturile au fost unele normale, Oana Roman se plânge că are prea mult de muncă atunci când vine vorba de curățenia în casă.

Oana Roman, decizie radicală după despărțirea de Marius Elisei

Așadar, Oana Roman vrea să scape de casa despre care la un moment dat spunea că este casa visurilor ei. Vila impunătoare se află în Tunari și este una foarte mare, mai ales că în ea mai locuiesc acum doar două suflete, Oana Roman și fiica ei, Issa.

Oana Roman a cumpărat casa în anul 2019, când și-a vândut apartamentul unde locuia cu soțul său Marius Elisei, cu fiica lor, dar și cu mama ei, Mioara Roman. A dat în 2019 160 de mii de euro pe vilă, însă renovările au fost și ele destul de costisitoare.

Oana Roman, decizie radicala dupa despartirea de Marius Elisei
Oana Roman, decizie radicala dupa despartirea de Marius Elisei

„Mă gândesc la varianta s-o vând”

Între timp, însă, Mioara Roman a fost dusă la un azil, iar Marius Elisei a plecat de bunăvoie, așa că Oana Roman s-a trezit doar cu fiica sa într-o casă mult prea mare. Locuința are 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci, toate dispuse pe 340 de metri pătrați. În plus, are și teren de 1000 de metri pătrați.

„Este evident că, în momentul acesta, sunt doar eu cu Isa într-o casă foarte mare, de 300 mp2 și 1000 de metri de teren. Evident că e mult prea mult decât ce avem noi două nevoie! Mă gândesc la varianta s-o vând. Ori o să o închiriez și mă mut eu într-una mai mică. Ori, la un moment dat o s-o vând și o să-mi iau două mai mici! Vom vedea, dar nu e ceva pentru mâine dimineață!.

„Cu facturile a fost ok cumva, pentru că vila e foarte bine construită, e foarte bine izolată, nu pierde căldură. Nu am consumat foarte mult. Facturile nu pot să spun că m-au dat peste cap. Doar că e vorba de spațiu, gândește-te cum e numai să faci curat într-o astfel de casă! Am angajat o firmă care vine să-mi facă curățenie generală. Păi, au venit patru femei și nu le-a ajuns o zi!”, a declarat Oana Roman pentru click.ro.

A mai încercat piața

Așadar, Oana Roman nu știe exact ce să facă, dacă să vândă casa sau să o închirieze. Fiica lui Petre Roman a testat și anul trecut piața, când a postat prima dat un anunț la mica publicitate. Prețul solicitat a fost de nu mai puțin de 480 de mii de euro.

„Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 de euro. Închiriere – pretabil școală, grădiniță, after school, birou sau rezidential. 2500 de euro pe lună”, a scris Oana Roman, la un moment dat, pe una dintre rețelele de socializare, doar pentru a testa piața.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...