Șoc pentru un bătrân, care a aflat de pe Facebook că a murit. Reacția lui a fost complet neașteptată

Stan Filon 07.10.2020, 08:35
Șoc pentru un bătrân, care a aflat de pe Facebook că a murit. Reacția lui a fost complet neașteptată

Un pensionar din Buzău a trăit s-o vadă și pe-asta! Și-a citit propriul necrolog pe Facebook, după ce foștii săi colegi i-au jucat o farsă sau poate chiar a a fost vorba despre o confuzie. Oricum, bărbatul a fost șocat când a văzut anunțul pe Facebook, dar a fost și surprins să vadă câți și-au îndreptat rugăciunile către el.

Un pensionar a aflat de pe Facebook că a murit

Bărbatul era înscris pe grupul angajaților și pensionarilor de la fosta fabrică de geamuri din Buzău. Conform unui anunţ care i-a întristat pe cei peste 300 de membri ai grupului ”GEROM SA, fostul lor coleg, Dionisie N., a murit zilele trecute.

”Dionisie N. a decedat. Ieri (luni, n.r.) a fost înmormântat. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familiei condoleante”, a scris Maria C., marţi după-amiază, pe grupul dedicat foştilor angajaţi de la Gerom SA Buzău.

Un pensionar a aflat de pe Facebook că a murit
Un pensionar a aflat de pe Facebook că a murit

Mesajele de condoleanțe au curs râu

Informaţia a strâns imediat o avalanşă de reacţii din partea cunoscuţilor. ”Condoleanţe”, ”Dumnezeu să-l odihnească”, ”Să-i fie ţărâna uşoară”, au fost principalele mesaje care au fost postate sub anunţul mortuar al doamnei Maria, scrie Adevărul.ro.

Foștii săi colegi s-au apucat de povestit despre așa-zis-ul defunct, iar bărbatul a putut citi câteva amintiri frumoase. ”Azi m-a anunţat ing. Mihalache, finul meu. Eram prieten cu el şi îi admiram pomii de toate naţiile. (…) Inginerul Râmniceanu a anunţat pe Mihalache”, a ţinut Olimpia B. să intervină.  ”Avea 72 ani. (…) A lucrat la Proiectări. După Revoluţie, a plecat cu Predoiu în Rusia, la Krivoirog”, mai aflăm despre defunct de la aceeaşi doamnă Olimpia, vădit marcată de trecerea în nefiinţă a fostului său coleg.

”Aveam de gând să vă bântui!”

Printre zecile de mesaje de condoleanţe, a apărut la un moment dat un mesaj scris chiar de către defunctul „îngropat“ luni. ”Oameni buni! Sunt sănătos, bine mersi!”, a scris Dionisie la o oră după postarea anunţului din care a aflat că ”decedase”.

Pentru că intervenţia nu a fost convingătoare, mesajele de condoleanţe au continuat să curgă, Dionisie fiind nevoit să repete mesajele prin care să transmită că e viu. ”Copilaşi! Vă salut pe toţi şi vă pup! Am de gând să mai fac umbră pământului. Bărbosul alege. (…) Aveam de gând să vă bântui! Dar vă iert!”, a scris Dionisie pe grupul dedicat pensionarilor de la fosta fabrică de geamuri, unde a lucrat toată viața sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI