Monica Gabor, apel disperat. Anunțul făcut pe Facebook

Redacția IMPACT 07.05.2020, 17:08
Monica Gabor, apel disperat. Anunțul făcut pe Facebook

Monica Gabor a făcut un apel disperat la prietenii săi virtuali de pe Facebook pentru a ajuta o prietenă. Este vorba despre o amică din România, pe care soția lui Mr. Pink vrea să o ajute cu ce poate chiar dacă se află la mare distanță de aceasta.

Monoca Gabor cere ajutor pe Facebook pentru prietena sa

Monica locuiește de câțiva ani în America împreună cu partenerul său de viață, Mr. Pink. Cu toate acestea, a rămas legată de România prin prietenele și rudele pe care le are aici. Recent, Monica a aflat că una dintre prietenele sale, Diana Iacob, și-a pierdut pisica.

monica gabor, apel disperat, facebook
Monoca Gabor cere ajutor pe Facebook pentru prietena sa

Incidentul s-a petrecut acum o săptămână, iar dispariția felinei a fost anunțată de către amica vedetei pe rețelele de socializare. Felina răspunde la numele Portocală a dispărut în zona Lagunei Albastre din Corbeanca în dimineața zilei de 30 aprilie și nu a fost găsită. Mai mult, stăpâna pisicii oferă o recompensă de 500 de euro celui care o găsește și o aduce acasă.

Impresionată de situația prin care trece prietena sa, Monica Gabor a distribuit și ea mesajul prietenei sale pe pagina sa de Facebook și i-a rugat pe urmăritorii săi să distribuie și ei postarea într-un număr cât mai mare. „Pisica prietenei mele s-a pierdut… haideți să o găsim! Please share… este ca și copilul ei ”, a scris Monica Gabor pe Facebook, potrivit Cancan.ro

Monica Gabor trăiește o viață lipsită de griji peste hotare cu Mr. Pink, iar de o bună vreme o are alături și pe fiica sa, Irina. Povestea de dragoste dintre ea și afaceristul chinez se pare că este mai frumoasă ca niciodată. Aceștia își cresc micuții din relațiile anterioare împreună și se bucură și de afaceri prospere. Cu toate astea, niciodată nu s-a înțeles de ce povestea lor de dragote a fost învăluită în mister.

Urmăriți Impact.ro și pe