Soarta lui Dănciulescu la Dinamo, decisă astăzi. Ce mesaj i-au transmis suporterii

Marian Cărăvan 30.06.2020, 17:35

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, ar putea avea soarta lui Gabi Răduță, care s-a despărțit de club după ce a condus Academia de copii și juniori a alb-roșiilor.

Gabi Răduță a plecat. Urmează Dănciulescu?

După opt ani în care Gabi Răduță a lucrat la Academia de copii și juniori de la Dinamo, acesta s-a despărțit de clubul din Ștefan cel Mare. Și-a ppropus să nu mai vorbească nimic despre Dinamo, nici de bine, nici de rău, deși în trecut a făcut dezvăluiri despre bătaia de joc la care erau suspuși copiii care visau să ajungă fotbaliști. Cât timp Gabi Răduță a condus Academia Dinamo, de aici au fost promovați 42 de fotbaliști la formații din primele două ligi din România.

„A fost ultima mea zi la Dinamo. Mi-am propus să nu mai scot o vorbă despre acest club, nici de bine, nici de rău. Consider că am avut 8 ani frumoși la această echipă. Îi mulțumesc frumos lui Negoiță pentru ce-a făcut pentru noi, cei de la Academie.

Când am plecat de la club, nu mi-a mulțumit nimeni, dar eu le mulțumesc lor. Urmează o altă etapă în viața mea. Am două oferte și rămâne să mă decid”, a spus Gabi Răduță pentru GSP.

E o chestiune de ore până când vom afla și soarta lui Ionel Dănciulescu.

Fanii îl vor în continuare pe Ionel Dănciulescu la Dinamo

Fanii îl vor pe Ionel Dănciulescu. Răspunsul e la Bogdan Bălănescu

Suporterii nu uită ce a însemnat și înseamnă Ionel Dănciulescu pentru Dinamo. Atât ca jucător, cât și ca oficial al clubului din Ștefan cel Mare. „Danciu” i-a cucerit pe suporteri atunci când a decis să-și pună la bătaie trofeele cucerite la Dinamo pentru a face rost de bani pentru echipă. Chiar s-a oferit la un moment dat să împrumute clubul cu 50.000 de euro, dar s-a lovit de refuzul directorului general Bogdan Bălănescu, omul care îi poate decide soarta, în urma unei discuții anunțată pentru astăzi.

Ionel Dănciulescu se întreabă și el dacă mai poate fi de folos clubului pe care l-a slujit destui ani. Și sunt vreo 15 ca jucător, perioadă în care a câștigat campionatul de trei ori, devenind și golgheter al primei ligi în două rânduri. Fostul atacant ajuns acum la 43 de ani, a marcat 152 de goluri în 355 de meciuri în Liga 1, cinci reușite fiind în poarta Stelei, în ceea ce presa a numit deseori „Derby de România”. Acum, Ionel Dănciulescu așteaptă, la fel ca și suporterii, să vadă ce soartă va avea. Dacă va continua sau nu alături de Dinamo.

Urmăriți Impact.ro și pe