Soacra Addei, reacție neașteptată după ce a văzut ce i-a făcut artista soțului la Asia Express. Vedeta a dezvăluit tot

Redacția IMPACT 16.04.2020, 18:45
Soacra Addei, reacție neașteptată după ce a văzut ce i-a făcut artista soțului la Asia Express. Vedeta a dezvăluit tot

Sezonul 3 din Asia Express le-a adus foarte multe suprize telespectatorilor. Adda și soțul ei au făcut senzație, din pricina certurilor și limbajului folosit de artistă. Despre toate acestea a avut un cuvânt de spus și soacra artistei, când a aflat cum se comportă aceasta cu Cătălin.

Soacra Addei, reacție neașteptată după ce a văzut ce i-a făcut artista soțului la Asia Express

Totuși, vedeta și partenerul ei se iubesc foarte mult, după cum au mărturisit în repetate rânduri. Momentele considerate critice de către telespectatori au reușit doar să îi apropie pe cei doi soți. Fiecare dintre ei are o fire foarte vulcanică, iar trăsăturile au ieșit la suprafață în competiția din Thailanda. Cei doi s-au confruntat cu foarte multe situații limită, dar au găsit întotdeauna o rezolvare.

Nu mulți dintre fanii Addei se așteptau ca artista să reacționeze astfel, în cadrul Asia Express. Unii au acuzat-o că este prea răutăcioasă cu soțul ei, dar cea care a avut cea mai neașteptată reacție a fost chiar soacra cântăreței.

Soacra Addei, reacție neașteptată după ce a văzut cum s-a purtat artista cu soțul ei la Asia Express. Cântăreața a dezvăluit tot
Adda a dezvăluit cum a reacționat soacra ei, atunci când a auzit de certurile dintre ea și Cătălin, la Asia Express

Obișnuită cu schimburile de replici, în care se aruncă vrute și nevrute, soacra Addei a reacționat în mod surprinzător. Chiar participanta de la Asia Express a dezvăluit ce crede mama lui Cătălin Rizea despre ei. Se pare că, femeia privește cu mult amuzament situațiile în care se regăsesc nora și fiul ei. Fericită să îi vadă cum depășesc tot soiul de obstacole, cot la cot, ca un cuplu adevărat, soacra Addei dă dovadă că este foarte modernă. Artista a dezvăluit toate acestea când un fan a întrebat-o pe rețele sociale ce crede mama lui Cătălin despre cum îl tratează, în emisiunea de pe Antena 1.

Vedeta a dezvăluit tot

”Soacra mea râde de noi! E o femeie deșteaptă, care înțelege niște situații, stări etc. Nu înțeleg de ce va păsă? Dacă nu reușiți să înțelegeți că nu toți oamenii sunt la fel și nici relațiile nu sunt la fel! Aveți 0 empatie. Judecăți și va puneți singuri în icoane – asta e mai grav decât toate înjurăturile mele. Măcar eu recunosc și îmi asum că sunt un OM cu bune și RELE. Nu sunt o păpușă că să dau bine la TV. Nu sunt sclavă așteptărilor nimănui. Sunt liberă să trăiesc după regulile mele!”, a transmis Adda, în mediul online, prin intermediul secțiunii de comentarii.

Urmăriți Impact.ro și pe