Ce a răspuns Adda, de la Asia Express, după ce fanii au acuzat-o că e prea rea cu soțul. Replică genială

Redacția IMPACT 12.04.2020, 08:33
Ce a răspuns Adda, de la Asia Express, după ce fanii au acuzat-o că e prea rea cu soțul. Replică genială

Adda și Cătălin se află sub lupa publicului de când au decis să formeze o echipă în cadrul celui mai îndrăgit reality show de pe Antena 1, Asia Express. Însă, se pare că fanii nu mai au o părere așa bună acum despre artistă, pe care o acuză că se poartă urât cu soțul ei, Cătălin Rizea.

Adda, răspunde la acuzațiile fanilor: „Nu sunt rea”

După ce i-au văzut împreună la Asia Express și le-au analizat intens comportamentul, fanii se întreabă cum a reușit Adda să-l păstreze pe Cătălin lângă ea timp de șase ani cu acest comportament. În cadrul competiției, chiar Cătălin a declarat la un moment dat că viața alături de Adda este grea, însă, pe cât ar părea de neînțeles pentru lume, ei se iubesc și merg mai departe tot împreună.

„E grea viața cu ea. Mă jur!’” a spus Cătălin Rizea. „Eu n-am soț! Am o soacră aici lângă mine”, s-a răzbunat Adda, care a avut parte de o mare surpriză, când și-a întrebat soțul dacă o iubește. Cătălin Rizea, a răspuns:  „Iubesc mașinile sport!”.

adda, acuzatii, asia express, catalin rizea
Adda, răspunde la acuzațiile fanilor: „Nu sunt rea”

În replică la toate cometariile care au curs pe contul său de Instagram despre faptul că este prea rea cu soțul ei, Adda a răspuns: „Nu sunt rea! Terminați cu asta. Am gura mare! Da! Recunosc! Noi ne înțepăm în glumă în 99% din cazuri!”.

Adda și Cătălin recunosc că au o relație cu năbădăi și că se ceartă și se contrazic mereu, însă chiar și așa ei pot funcționa foarte bine împreună. Cei doi îi asigură pe cei care-i critică că se iubesc mult mai mult decât se poate vedea la televizor. Uneori, când îl enervează foarte tare, Rizea își alintă soția, Adda psihipadda, însă oricât de temperamentală ar fi este mama copilului său și o iubește.

Mai mult, echipa formată din Adda și soțul ei au demonstrat că este una destul de consolidată prin faptul că au reușit să ajungă în semifinale. Ultima eliminare de la Asia Express a fost cea a blondelor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, deși toți se așteptau să iasă Adda, deoarece acevea probleme la un picior, fapt care o încetinea foarte tare.

Urmăriți Impact.ro și pe