Smiley a răbufnit. A recunoscut în fața fanilor ceea ce mulți bănuiau: ”Nu ar putea cineva să îmi ofere bani!”

Rădulescu Valentin 23.07.2020, 14:12

Cântărețul a răbufnit după ce a primit mai multe comentarii răutăcioase din partea fanilor. Smiley nu s-a așteptat să aibă parte de așa ceva după ce le-a urat oamenilor sănătate și a făcut un apel la respectarea măsurilor de protecție.

Smiley a recunoscut în fața fanilor ceea ce mulți bănuiau

Artistul a transmis fanilor săi un mesaj pe rețelele de socializare, după ce Andreea Esca a recunoscut că a fost infectată cu noul tip de virus. Dar din nefericire, mulți au reacționat urât, după ce Smiley a mărturisit că are mai multe cunoștințe care s-au îmbolnăvit de Covid-19. Unii dintre urmăritori au susținut că Smiley ar fi chiar plătit pentru a spune că are cunoștințe de genul. Așadar, artistul a ținut să mai publice un ultim mesaj în legătură cu această boală.

„Puteţi să mă credeţi sau nu. Puteţi să mă urmăriţi sau nu. Să va protejaţi sau nu. Să va spălaţi pe mâini, mai des sau mai rar. Sunteţi liberi să faceţi ce vreţi şi să credeţi în orice. Eu nu sunt o autoritate, eu trăiesc iubind şi cântând, crezând în Dumnezeu, în acţiune, în Oameni şi în Viaţă. Nu vreau să va propun un exerciţiu de credinţă, dar măcar, pentru un scurt răgaz, unul de imaginaţie şi gândire: Cum ar fi că textul pe care l-am scris ieri să fie doar din grijă pentru noi toţi? Cum ar fi să-mi asum, dinainte, să fiu înjurat, batjocorit, acuzat, luat la mişto, doar pentru că am îndemnat Oamenii să aibă grijă de ei? Cum te-ai simţi să urezi sănătate şi să fii înjurat înapoi?”, a spus Smiley pe rețelele de socializare.

Smiley a răbufnit. A recunoscut în fața fanilor ceea ce mulți bănuiau: ”Nu ar putea cineva să îmi ofere bani!”
Smiley a răbufnit. A recunoscut în fața fanilor ceea ce mulți bănuiau: ”Nu ar putea cineva să îmi ofere bani!”

Smiley a fost deranjat de atitudinea oamenilor

Deoarece mulți au considerat că artistul este ”plătit” pentru a spune aceste lucruri despre virus, acesta a mărturisit că a șters cu greu zeci de comentarii lipsite de orice formă de respect. Smiley a fost deranjat mai ales pentru că le-a urat oamenilor sănătate și a făcut un apel la respectarea măsurilor, iar în schimb, a primit multe reacții pline de răutate și mâhnire.

„Am citit şi am şters cu greutate şi mâhnire zeci de comentarii lipsite de orice formă de respect. Cred că avem nevoie să ne respectăm şi să fim uniţi. NOI. Cred că avem nevoie de oameni sănătoşi, de o educaţie sănătoasă, într-o ţară sănătoasă şi civilizată. Mai ales în aceste vremuri… Nu ar putea cineva să-mi ofere bani că să scriu că am o cunoşţinţă bolnavă de Covid. Niciodată. Nu în realitatea mea.

Ştiu mai mulţi oameni bolnavi de Covid, Oameni obişnuiţi. Tineri. Nu sunt plătiţi… Boală asta există şi nu e doar la televizor. Dacă vreţi să o căutaţi, o găşiţi în spitale sau în aglomeraţii. Depinde de toţi să rămânem sănătoşi, depinde de toţi cât de mult se răspândeşte, iar superficialitatea, lipsa de respect şi de educaţie nu ne fac bine. Ne ţin pe loc sau ne dau înapoi. Cred cu tărie, acum, că cea mai grea boală pentru noi toţi este răutatea. N-o să mai scriu despre acest subiect. N-o să mai răspund la niciun comentariu pe această tema. Să ne vedem sănătoşi! Va fi bine!”, a explicat artistul.