Smiley a plecat de urgență din vacanța cu Gina Pistol. Ce s-a întâmplat în miez de noapte

Stan Filon 19.09.2023, 13:58

Smiley a plecat de urgență din vacanța cu Gina Pistol, spre București! Acum s-a aflat și motivul pentru care și-a lăsat soția și fiica singure în Grecia!

Smiley a plecat de urgență din vacanța cu Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol sunt plecați în vacanță, în Grecia, alături de fiica lor, Josephine. S-au bucurat de mare, de soare și de bucatele alese din Grecia, până când artistul și-a informat fanii că a fost nevoit să-și lase familia peste hotare și să se întoarcă rapid în România.

Smiley a părăsit Grecia cu noaptea-n cap, la 3:30 dimineața, deoarece avea multă treabă în România. Mai exact, artistul a fost nevoit să-și lase soția și fiica pentru a onora un concert în țară. Citește și Ce au gravat Smiley și Gina Pistol pe verighetele de nuntă. Detaliul care te va emoționa

Smiley a plecat de urgenta din vacanta cu Gina Pistol
Smiley a plecat de urgenta din vacanta cu Gina Pistol

”Am părăsit vacanța cu noaptea în cap”

”Vă anunț cu regret că am părăsit vacanța, cu noaptea în cap, mai precis 3:30 dimineața. Direcția București. După două avioane și trei autobuze, am ajuns în siguranță la București. Am mers repede la ai mei, unde am mâncat bun de tot, după care am mers acasă, m-am schimbat și am plecat la concert. (…)”, a scris Smiley, pe contul lui oficial de Instagram.

Între timp, Gina Pistol șii fiica ei au continuat distracția. Chiar dacă capul familiei a lipsit, cele două s-au distrat ca între fete și și-au făcut timp chiar și pentru somnul de frumusețe.

”Noi am rămas în liniște și pace, tot în vacanță. Am luat micul dejun ca fetele, apoi am mers la plajă. După ce Josephine și-a ales costumul de baie, am stat la plajă, am alergat, am făcut castelul prințeselor, am luat prânzul. Soare, mare, nisip, și plajă, apoi am mers ca fetele, la somnul de frumusețe”, a afirmat Gina Pistol.

S-a întors și mai bogat în vacanță

Ei bine, după o scurtă revenire în țară, Smiley și-a cumpărat imediat bilet de avion cu destinația Grecia și s-a reîntors în vacanță, alături de soție și fiica lor, puțin mai bogat după concertul din România. Citește și Surpriză uriașă pentru Smiley de ziua lui de naștere. A fost șocat: “Cum să faceți așa ceva?”

„A doua zi dimineață, m-am pornit înapoi în vacanță. Am fost întâmpinat cu pupici și îmbrățișări de la fete, apoi le-am scos la un cocktail, pe plajă. Continuăm vacanța tot în trei, de aici încolo, până la final cu dans și voie bună”, a mai spus cântărețul, în cadrul aceluiași clip, postat pe rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...