Ce au gravat Smiley și Gina Pistol pe verighetele de nuntă. Detaliul care te va emoționa

Corina Oprea, Mihai Ianoși 31.05.2023, 14:16
Ce au gravat Smiley și Gina Pistol pe verighetele de nuntă. Detaliul care te va emoționa

Gina și Smiley au avut parte de o nuntă de vis, despre care se vorbește și acum. Cei doi au fost atenți la fiecare detaliu pentru acest eveniment unic și nu au uitat nici de verighete. Aceștia au gravat un mesaj interesant pe inelele care indică legătura lor sfântă și pe care le vor purta tot restul vieții. Acest detaliu te va emoționa, puțini se gândesc la așa ceva!

Cât a costat nunta lui Smiley cu Gina

Nunta lui Smiley cu Gina chiar a fost evenimentul anului! A fost o petrecere despre care se va vorbi mult timp de acum înainte și pe care invitații sigur nu o vor uita. Mirii au organizat totul în detaliu și s-au asigurat că nu le scapă niciun amănunt.

Ceremonia de la biserică a fost una de-a dreptul emoționantă, la care au participat cei mai apropiați oameni ai vedetelor. Ținutele lor au fost elegante, impecabile, iar verighetele au fost pe măsură. Cei doi au decis să graveze bijuteriile lor pe dinăuntru, iar Gina a dezvăluit că au scris acolo un cuvânt care îi reprezintă, fără să intre prea tare în detaliu.

„Am scris un cuvânt care ne reprezintă, în interiorul lor. Sunt făcute de o prietenă dragă nouă și au o însemnătate anume”, a povestit Gina Pistol, la WOWnews.

Au încercat să țină cont și de unele tradiții mai simple, deși au optat pentru o nuntă atipică. Gina l-a călcat pe Smiley pe picior în timpul ceremoniei religioase, în speranța că va reuși să îl țină pe proaspătul ei soț „sub papuc”, așa cum spune vechiul obicei.

Cât i-a costat pe Gina și Smiley nunta

Gina și Smiley au avut o nuntă de lux, la care s-au servit cele mai bune preparate. Au optat pentru mâncare rafinată, pregătită de cei mai buni bucătari, dar nu au uitat nici de tradiționalele sarmale, care au fost atracția tuturor invitaților.

Cheltuielile au fost mari, pentru că numai meniul a costat aproximativ 100 de euro pentru o singură persoană. Cu toate acestea, nu au vrut să facă din nunta lor o afacere și nu au acceptat dar din partea nuntașilor. Au primit, în schimb, multe cadouri, de care se vor bucura mereu și le vor păstra ca amintire.

Urmăriți Impact.ro și pe