Cum a reacționat Smiley, când l-a văzut pe Speak că își cere iubita în căsătorie la Asia Express. Fanii au rămas uimiți

Diana Radu / 15.04.2020, 13:07
Cum a reacționat Smiley, când l-a văzut pe Speak că își cere iubita în căsătorie la Asia Express. Fanii au rămas uimiți

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii Asia Express de pe Antena 1 a vizionat momentul în care Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania în cadrul competiției, alături de Smiley. Cum a reacționat artistul când a văzut imagile?

Reacția lui Smiley, când l-a văzut pe Speak că își cere iubita în căsătorie la Asia Express

În cadrul ediției de aseară de la ASia Express, Speak a decis să facă pasul cel mare și cerut-o de soție pe Ștefania. Momentul a fost unul cu totul emoționant atât pentru cei doi, cât și pentru ceilalți concurenți, dar și pentru fani. De asemenea, printre cei care au rămas uimiți de moment, s-a numărat și Smiley. Artistul a vizionat împreună cu Gina Pistol tot momentul și a rămas fără cuvinte. Gina l-a îndemnat să zică totuși ceva, despre gestul făcut de prietenul său Speak și atunci acesta a zis: „M-am emoționat”.

smiley, gina, speak, stefania, asia express
Reacția lui Smiley, când l-a văzut pe Speak că își cere iubita în căsătorie la Asia Express

Smiley și Gina Pistol sunt de 3 ani împreună și încă nu decis să facă acest pas, însă au vorbit despre nuntă. Blondina a mărturisit că ea nu se grăbește să se mărite, însă atunci când o va face cu siguranță va fi o nuntă atipică. Gina a spus că vrea să se mărite în aer liber, iar la petrecere fiecare invitat poate veni îmbrăcat cum vrea.

„Eu sunt bine cum sunt (n.r. nemaritată). Am vorbit cu el despre nuntă. Eu nu mă grăbesc, cred că doar mama. La câte ședințe foto în rochie de mireasă am avut… Când mă voi mărita, voi face o petrecere în aer liber, fiecare vine imbrăcat cum vrea. Voi face un grătar fără mici! Fac 39 de ani, dar nu am nicio problemă că sunt nemăritată la vârsta asta!”, spunea Gina în 2019.

De asemenea, Gina Pistol a mărturisit că i-a fost foarte dor de Smiley în perioada în care a fost plecată în Filippine și în Taiwan, pentru a filma cel de-al treilea sezon al emisiunii Asia Express. Vedeta recunoaște că nu s-a mai confruntat niciodată cu un doar atât de mare de casă.

„Plângeam de dorul său… Mi-a fost dor, 2 luni… E prima oară în viața mea când mi-a fost dorul ăla mare de casă, de omul drag…”, a declarat Gina Pistol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI