Smiley a anunțat unde pleacă în luna de miere cu Gina Pistol. Ce cadou a primit de la CRBL, fostul lui coleg din trupa Simplu: „Reușește să mă surprindă”

Corina Oprea 29.05.2023, 18:35

Smiley și Gina au devenit, oficial, soț și soție! De acum înainte încep o viață nouă, sun protecția lui Dumnezeu, alături de fiica lor, Josephine. Au planuri pentru următoarea perioadă, dar acum se concentrează pe relaxare și luna de miere. Smiley a anunțat ce locație specială au ales pentru prima lor vacanță în formă oficială.

Smiley și Gina și-au pregătit vacanța

Smiley și Gina s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai. Au avut parte de o petrecere pe cinste, la care s-au distrat de minune alături de toți cei dragi lor. Se odihnesc acum câteva zile, pentru că nunta chiar le-a dat mari bătăi de cap, apoi se pregătesc de prima lor vacanță în calitate de soț și soție.

Smiley a dezvăluit unde au de gând să plece în luna de miere, așa cum este tradiția după căsătorie. Artistul a mărturisit că nașii au fost cei care au organizat totul și au decis să le facă o excursie cadou celor doi proaspăt însurăței. Părinții spirituali au ales ca destinație sudul Franței, ceea ce a fost perfect pentru finii lor.

„Plecăm săptămâna viitoare. Luna de miere este cadou de la nași, ca să înțelegeți. Ei au zis ‘Băi, hai că vă trimitem noi undeva unde e frumos’. Nu am fost niciodată în sudul Franței și ne-au surprins cu cadoul acesta senzațional, și abia așteptăm să mergem”, a spus Smiley în emisiunea „La Măruță”.

CRBL, cadou special pentru Smiley

Smiley a mărturisit că nunta a fost una de vis, exact așa cum și-au dorit. Artistul spune că ar retrăi acest eveniment, dar cel mai mult l-a impresionat dansul mirilor, pe care nu îl va uita niciodată. Au petrecut până dimineața și totul a mers ca la carte

Cât despre cadoul lui CRBL, cu care au apărut o mulțime de fotografii, se pare că a fost unul de-a dreptul special. Este vorba despre un sacou plin cu fotografii care ilustrează cele mai importante momente. Cei doi sunt prieteni buni de peste 20 de ani și știu deja ce gusturi are fiecare și cum ar putea să îl impresioneze la astfel de ocazii.

 „Sacoul acesta este cadou de la CRBL. Deci, ca să înțelegi, CRBL are darul acesta. Întotdeauna mi-a făcut niște cadouri personalizate, care au o însemnătate emoțională foarte mare pentru noi doi, în general, mai ales că a fost alături de mine de peste 20 de ani. Suntem prieteni de peste 20 de ani și tot timpul reușește să mă surprindă cu o treabă. El și-a făcut sacoul din poze cu mine și cu Gina, și inclusiv vesta pentru că știa că o să-mi dea sacoul mie, ca să-i rămână și lui ceva de la nuntă”, a mai spus Smiley.

Urmăriți Impact.ro și pe