Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a uimit pe toată lumea la nuntă. Micuța Josephine a fost în centrul atenției

Ana-Maria Tudor 29.05.2023, 08:07
Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a uimit pe toată lumea la nuntă. Micuța Josephine a fost în centrul atenției

Data de 27 mai va fi întotdeauna o zi specială pentru Gina Pistol și Smiley. În acea zi, cei doi și-au unit destinele înconjurați de prieteni și de familie. 300 de invitați au fost alături de ei, însă cea mai importantă persoană prezentă a fost fiica lor. Recent, artistul a publicat prima imagine cu micuța Josephine și a transmis un mesaj emoționant în descrierea fotografiei.

Smiley a publicat o fotografie cu micuța Josephine

Smiley a dorit să transmită sincere mulțumiri tuturor celor care au fost alături de ei în cea mai importantă zi din viața lor. Cu recunoștință, artistul și-a exprimat aprecierea pentru toată dragostea și sprijinul primit. În același timp, el a decis să dezvăluie urmăritorilor săi că în zilele următoare, atât el, cât și soția sa, vor fi absenți din mediul online. Această decizie a fost luată cu scopul de a obține puțină liniște și intimitate într-un moment atât de important și special din viața lor. În plus, admiratorii au observat imediat că printre fotografiile publicate de Smiley a apărut și micuța Josephine, îmbrăcata că o adevărată prințesă, într-o rochiță crem. Din mâna micuței nu a lipsit jucăria ei preferată.

În fotografia respectivă, Smiley afișează un zâmbet larg pe față în timp ce ține cu grijă micuța în brațe. Gina Pistol, soția sa, se află lângă ei, privindu-i emoționată și plină de fericire. Momentul este plin de tandrețe și iubire, iar privirea lor exprimă toată fericirea pe care cei doi o resimt în calitate de părinți.

Artistul a scris un mesaj emoționant

La scurt timp după încheierea petrecerii, Gina Pistol și Smiley au împărtășit primele reacții și sentimente prin intermediul rețelelor sociale. Gina Pistol a mărturisit în fața fanilor că nunta lor a fost un vis frumos devenit realitate. Ea a subliniat că tot ce și-a dorit s-a întâmplat și că fiecare moment va rămâne întipărit în memoria ei pentru totdeauna. La fel ca soția sa, și Smiley a avut câteva cuvinte de spus în mediul online. Artistul și-a exprimat recunoștința față de persoanele care le-au fost alături, într-un moment atât de special. Acesta a mai menționat că au nevoie de un moment de liniște după marele eveniment, astfel, cei doi parteneri vor lua o pauză de la social media.

„Mulțumim tuturor și fiecăruia dintre voi în parte! Ne-ați făcut ziua perfectă cu mesajele voastre, cu prezența, cu zâmbetele, cu susținerea! Doamna Smiley, vă mai fac un dans și azi??? Am închis desfășurătorul, gata cu listele? Au mai rămas niște sarmale de la party, că tare bine ne-ar prinde azi:) S-a terminat tortul? Tot-tot, toate cele 5 etaje??? Nu mai avem pentru azi măcar parterul?:) Mai avem vreun interviu de dat? Nu? Atunci merg să-i răspund lui Josephine, că are multe întrebări despre ce am făcut noi atâtea ore și de ce am ajuns așa târziu acasă 😎 Nouă familie Maria intră într-o pauză vocală și de social media câteva zile pentru refacere! Scuzați liniștea, vă rugăm, dar face bine din când în când. 😴”, a scris Smiley pe pagina sa de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe